Πουλόβερ: Το αγαπημένο του Χειμώνα

Πουλόβερ, το αγαπημένο κομμάτι του Χειμώνα. Το ρούχο που αλλάζει ύφος και στυλ ανάλογα με το πως θα το φορέσετε. Ανακαλύψτε τρόπους που θα το μετατρέψουν σε κάτι περισσότερο από ένα απλό top και που τελικά θα του προσθέσουν χαρακτήρα καθιστώντας μια ακόμη statement επιλογή.

Πουλόβερ μαλακά, πολυτελή ή casual, σε γήινους τόνους ή παστέλ καλύπτουν κάθε τύπο του σύγχρονου στυλ. Αιτία, το γεγονός πως προσαρμόζονται στα πάντα και δείχνουν πάντα το ίδιο άνετα και κομψά. Η ευελιξία τους λοιπόν και η ζεστασιά που μας προσφέρουν τα κατατάσσει στο νούμερο 1 κομμάτι του Χειμώνα.

Συνδυάστε ένα κλασικό πουλόβερ με ένα τζιν παντελόνι ή μια τζιν φούστα, με τρόπο τέτοιο ώστε να θυμίζει το στυλ της δεκαετίας του ’70. Οι επιλογές είναι απεριόριστες καθώς η Μόδα φέτος διαθέτει μια πληθώρα εναλλακτικών στα bottoms: ζιπ κιλότ, cropped τζιν, mini, midi φούστες ή και πάνω από φορέματα, πουκάμισα, t-shirts.

Εκείνο που έχει σημασία να γνωρίζετε είναι πως μια γυναίκα με πλούσιο στήθος καλό θα ήταν να αποφύγει ένα πλεκτό λαστιχωτό πουλόβερ – γιατί και θα τονίσει ακόμη περισσότερο το σημείο και θα προσθέσει όγκο.
Στραφείτε σε πουλόβερ φτιαγμένα από μαλακές υφές και των οποίων η γραμμή είναι χυτή. Αντιθέτως οι γυναίκες με λιγότερες καμπύλες μπορούν να τολμήσουν πουλόβερ με έντονα σχέδια, πλούσιες υφές και edgy αισθητική γενικότερα.
st

st1

st2

st4

st9

st11

Απάντηση