Κίνηση ανθρωπιάς από τον Καρυπίδη

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Νίκος Κυζερίδης και εκδήλωσε την πρόθεσή του να σταθεί στο πλευρό του και να τον βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί
αλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη, Νίκος Κυζερίδης, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει τη δική του “μάχη”, στη Γερμανία, εκεί όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος, με πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε αναφερθεί στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάνοντας έκκληση για βοήθεια, αφού περιμένει ακόμα μετά από χρόνια να εισπράξει μέρος των χρημάτων που του οφείλονται από τον Αρη.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης, ενημερώθηκε για το γεγονός αυτό και άμεσα εξέφρασε την επιθυμία του, ώστε να έρθει σε επικοινωνία με τον Κυζερίδη και να σταθεί στο πλευρό του βοηθώντας οικονομικά και όχι μόνο προκειμένου να συνεχίσει την θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία κίνηση ουσίας, που δείχνει την ανθρώπινη πλευρά του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη. Μία κίνηση που δείχνει πως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη πρέπει να είναι ειδικά στις ημέρες μας πάνω από όλα..

Απάντηση