Καταγγελίες Προέδρου Ποντιακού Συλλόγου: Με χρησιμοποίησε η Αστυνομία για να συλλάβει το παιδί – Ανήκει στην Ποντιακή νεολαία [βίντεο]

Σε καταγγελία αναφορικά με την σύλληψη του 23χρονου από το Ιλιον για την επίθεση στον βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο προέβη ο Πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου.

Ο Γιώργος Βαρυτιμιάδης τόνισε για τον νεαρό που είχε πάρει αγκαλιά τον κ.Κουμουτσάκο (στην φωτογραφία μαζί του) και η Αστυνομία τονίζει ότι είχε κάνει συνεννοήσεις με τους δράστες για να τον απομονώσουν, ότι ανήκει στην Ποντιακή νεολαία και ότι τον χρησιμοποίησε η Αστυνομία για να τον συλλάβουν.

«Ήρθαμε με όλες τις καλές προθέσεις γιατί εμείς είμαστε οι άνθρωποι που καταδικάζουμε τα γεγονότα. Ερχόμαστε για να βοηθήσουμε, για να βρεθούν οι άνθρωποι» είπε ο κ. Βαρυτιμιάδης σε δηλώσεις του έξω από τη ΓΑΔΑ και συνέχισε «Ήρθαμε σήμερα για συμπληρωματική κατάθεση. Με ρώτησαν αν το παιδί ανήκει στον ποντιακό χώρο και τους είπα ναι. Πήρα τηλέφωνο το παιδί και του είπα να έρθει στη ΓΑΔΑ, γιατί θέλουμε να βρεθούν οι δράστες, και τον συλλαμβάνουν. Με χρησιμοποίησαν για να συλλάβουν το παιδί. Το παιδί ανήκει στην ποντιακή νεολαία».

Comment here