Στους Μεσογειακούς αγώνες τα κορίτσια του Φιλίππου – Χρυσός ο Φίλιππος στην αισθητική γυμναστική

Από το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Αισθητικής γυμναστικής που διεξήχθη στην πόλη της Λάρισας στις 31 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου γύρισε η ομάδα ρυθμικής του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

έχοντας στις αποσκευές τους 2 χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες 8 με 10 χρονών και 12 με 14 χρονών και την πρόκριση και των δύο κατηγοριών για τους ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Αισθητικής Γυμναστικής για το 2016.

Μεγάλη η επιτυχία των αθλητριών και των προπονητριών τους καθώς για την ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ το άθλημα αυτό είναι κάτι καινούργιο καθώς μόλις φέτος ξεκίνησε ο σύλλογος να το αναπτύσσει αγωνιστικά και τα προγράμματα των δύο κατηγοριών δουλεύονταν παράλληλα και με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις των αθλητριών καθώς οι μισές από αυτές ανήκουν και στο αγωνιστικό τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής.

Απέδειξαν όμως ότι με πείσμα όραμα και σκληρή δουλειά τα όνειρά μπορούν να πραγματοποιηθούν ! έτσι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους προσεχείς Μεσογειακούς αγώνες .

Τα χρυσά κορίτσια στην κατηγορία 8-10 χρονών είναι οι αθλήτριες Αφένδρα Ευαγγελία , Κριαρά Ελπίδα-Σταυρούλα, Κιάτση Κατερίνα,, Κατσικάρη Σοφία , Μητριτώνη Αννα -Μαρία, Σαράφη Στεφανία, Σιμόνσκα Τβετελί-Νικόλ, Φασίδου Ξένια και Χαβέλα Ελένη και στην κατηγορία 12-14 ετών οι αθλήτριες Εμμανουήλ Ελένη, Κατσούρα Ανδριάνα, Πατσιαβούρα Μερόπη, Παπανώτα Δήμητρα , Πινακούδη Ροδούλα και Σπανού Ελένη.

Οι προπονήτριές τους Μωυσιάδου Κατερίνα, Χαβιαροπούλου Ηρώ , Natalia Knyazeva ,Τζίμπουλα Δέσποινα και Παυλίδου Μαρία καθώς και ο πρόεδρος του τμήματος κ.Παπανώτας Νίκος δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα των αθλητριών τους.

«Έδειξαν πείσμα και αφοσίωση στον στόχο τους και αυτό πάντα ανταμείβεται» δήλωσαν.

Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία , να κάνουν περήφανη την χώρα μας και την πόλη της Βέροιας .
ΠΗΓΗ verianet.gr
8vkTSbenKd6ltafHFUuM7rDGVq4mPpEZ-1QjvyXhec4tSqlwzGd5o3PgINpD7iM8R

DSCF0529

Απάντηση