Πρόστιμο μαμούθ της ΕΕΑ σε Μαρινάκη!

Με ψήφους 4-3 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, του επιβλήθηκε το βαρύτερο δυνατό πρόστιμο.

Ασφαλείς πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση έπαιξε η ψήφος του προέδρου της επιτροπής, Κωνσταντίνου Παπαλάκη. Αναλυτικά…

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μετά από σχετικό υπόμνημα που είχε καταθέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις 22 Οκτωβρίου για να δώσει εξηγήσεις (μετά από αναβολή που είχε πάρει στις 24/9), κλήθηκε να αποφασίσει αν όντως ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό. Τα μέλη της επιτροπής ισοψήφησαν (3-3), ωστόσο η ψήφος του προέδρου, που προσμετρείται ως διπλή, έβγαλε την απόφαση κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εναντίον ψήφισαν και τα μέλη, Ειρήνη Μαρούπα και Γεώργιος Βάμβουκας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του SDNA, η ΕΕΑ αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο 150.000 ευρώ στον Ολυμπιακό και ακόμα 150.000 ευρώ στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Πλέον, επιβεβαιώνεται και με επίσημη απόφαση θεσμοθετημένου οργάνου, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασκεί διοίκηση, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και αν θα υπάρξει κάποια επίπτωση ως προς την ιδιότητά του, δηλαδή αν μπορεί να διατηρήσει επισήμως τη θέση του ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα βάζει με όλους η ΕΕΑ
Υπενθυμίζουμε πως τους τελευταίους μήνες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει βγάλει και άλλες αποφάσεις σε βάρος «βαριών» ονομάτων του ελληνικού αθλητισμού. Χαρακτηριστικά θυμίζουμε την απόφαση κατά ΑΕΚ και Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού περί ασυμβίβαστου λόγω ΟΠΑΠ, καθώς και εκείνη για ανάκληση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για εικονική μεταβίβασή τους από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.
ΠΗΓΗ sdna.gr

Απάντηση