Μουσταρδί: Το αγαπημένο χρώμα της σεζόν

Μουσταρδί το χρώμα που παραπέμπει στη δεκαετία του ΄70 κάνει έντονη την παρουσία σε ρούχα, αξεσουάρ και nail look. Είναι το χρώμα που κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έβλεπε ξανά και πως θα αποτελούσε μια statement επιλογή. Αν μπορούσε να προσδιοριστεί σαν απόχρωση, θα την όριζα κάπου ανάμεσα στο πορτοκαλί και στην πιο γήινη απόχρωση της ώχρας. Μια ώριμη, ζεστή απόχρωση, λαμπερή η οποία συμβαδίζει με το χειμωνιάτικο φως.
mustard04115
Το μουσταρδί φέτος ντύνει φορέματα, σακάκια, παλτό, πουλόβερ, τσάντες, γυαλιά ηλίου. Ένα go-to χρώμα κολακευτικό, θα μπορούσε να ιδωθεί σαν τη θαμπή ξυλώδη εκδοχή του κίτρινου, που ταιριάζει ακόμα και στις ξανθιές. Αντιμετωπίστε το σαν ένα ουδέτερο χρώμα που μαζί του μπορείτε να φορέστε άλλα πιο έντονα χρώματα, σαν το φούξια ή το πετρόλ, και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε. Ο πιο ασφαλής χρωματικός συνδυασμός του είναι αυτός με το σκούρο μπλε.
mustard04112
mustard04111

Εάν θέλετε να ενσωματώσετε το χρώμα αυτό στη ντουλάπα σας επιλέξετε ένα μουσταρδί πανωφόρι, που μοιάζει σαν την πιο φρέσκια εναλλακτική ενός κλασικού παλτό σε μια γήινη απόχρωση.

Απάντηση