Ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου(VIDEO)

Σε αίθουσα πυγμαχίας μετετράπη απόψε η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Βόλου, αφού η πρωτοφανής αντιπαράθεση μεταξύ δύο δημοτικών συμβούλων, τους οδήγησε στα άκρα και έφθασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια και να ανταλλάξουν γροθιές.
Η συμπλοκή έγινε μεταξύ του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Γρηγορίου και του επικεφαλής της ΛΑΣ και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Απόστολου Νάνου.
Οι δύο άνδρες άρχισαν να σπρώχνουν ο ένας τον άλλο μπροστά στα μάτια των έκπληκτων συναδέλφων τους και να παλεύουν μεταξύ τους. Δημοτικοί σύμβουλοι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν ενώ η συνεδρίαση διεκόπη προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το πρωτοφανές γεγονός άρχισε όταν ο Γιάννης Γρηγορίου ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου και πρόεδρος του συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης, προσπάθησε να συγκεντρώσει υπογραφές σε υπόμνημα που είχε αναγνωστεί προηγουμένως στο δημοτικό συμβούλιο με το οποίο και ζητούσε να ισχύσει η μείωση των τελών κατά 15% και για τα καταστήματα της παραλίας και των πεζοδρόμων, αφού προηγουμένως είχε ξεσπάσει κατά της δημοτικής αρχής Βόλου, τονίζοντας ότι οι καταστηματάρχες δεν αντέχουν το οικονομικό βάρος της επιβολής ακριβών δημοτικών τελών.
Η συμπλοκή μεταξύ των δύο δημοτικών συμβούλων προκάλεσε πανδαιμόνιο στη συνεδρίαση, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν.
Η συνεδρίαση συνεχίσθηκε αργότερα με την αποχώρηση του Γιάννη Γρηγορίου από την αίθουσα και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Απάντηση