Ρωτήσαμε και μάθαμε: Αυτά είναι τα βασικά λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στο πρώτο ραντεβού και σίγουρα όχι η τελευταία! Η αλήθεια είναι ότι όλοι τα μισούμε γιατί πολύ απλά είναι αμήχανα και τελικά κανένας από τους δύο δεν τα απολαμβάνει! Τι κάνουμε συνήθως οι περισσότεροι; Αγχωνόμαστε, δεν είμαστε ο εαυτός μας και τελικά τα κάνουμε μαντάρα! Όλοι μας έχουμε άγχος και αγωνία για το αν θα είμαστε καλοί αλλά είναι και μερικά λάθη τα οποία αν όχι όλοι οι περισσότεροι από εμάς επαναλαμβάνουν με θρησκευτική θα λέγαμε ευλάβεια! Στην προκειμένη λοιπόν, και επειδή είμαστε γυναίκες, λέμε να προσπαθήσουμε να σε ενημερώσουμε σχετικά με τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στο πρώτο ραντεβού, όπως ακριβώς τα απαρίθμησαν οι άντρες, για να έχουν και βάση αυτά που λέμε! Την προσοχή σου…

1. Άσε την ανάκριση: Ναι σίγουρα ο άντρας απέναντί μας είναι σχεδόν άγνωστος και σίγουρα θέλεις να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερα για εκείνον, αλλά βρε κορίτσι μου υπάρχει και κάτι που λέγεται διακριτικότητα και τακτ! Με λίγα λόγια κάνε τις ερωτήσεις σου αλλά όχι σε μορφή βομβαρδισμού γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον τρομάξεις! Το καλύτερο είναι, αν θέλεις διακαώς να μάθετε κάτι συγκεκριμένο για εκείνον, να μιλήσεις για τον εαυτό σου και στη συνέχεια να του κάνεις μία ερώτηση πάνω σε αυτό! Με λίγα λόγια να του… πετάξεις το μπαλάκι!

2. Το κορίτσι το καλόβολο: Σίγουρα σου έχει τύχει όταν βγαίνεις πρώτο ραντεβού, να μην ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι! Δεν ξέρεις καθόλου τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, οπότε δεν έχεις ιδέα και για το τι μπορεί να του αρέσει! Θέλει ποτό; Θέλει φαγητό; Η δύσκολη απόφαση πέφτει συνήθως στον άντρα βασικά εμείς την αφήνουμε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, όμως, αν τελικά τον δείς να δυσκολεύεται και να μην έχει ιδέα για το πού θα πάτε ή πώς να συνεχίσετε τη βραδιά σας, μπορείς να του προτείνεις εσύ κάτι! Το κλασικό, δεν έχω πρόβλημα όπου θες εσύ, είναι κουραστικό και αντισεξουαλικό! Οπότε πάρε μία απόφαση και αιφνιδίασέ τόν!

3. Άσε το κινητό: Αυτό κι αν είναι ότι χειρότερο σε ένα ραντεβού: Φαντάσου να έχεις έναν άντρα απέναντί σου, ο οποίος δεν δίνει καμία απολύτως σημασία σε αυτά που λες και τσεκάρει συνέχεια το κινητό του! Δεν είναι εκνευριστικό; Ε λοιπόν, εφόσον δεν θέλεις να σου το κάνουν, καλό θα ήταν να μην το κάνεις ούτε κι εσύ! Όσο βαρετό κι αν είναι το ραντεβού σου είναι τρομερή αγένεια και φέρνει σε τεράστια αμηχανία τον άλλο! Αν δεν τον αντέχεις, βρες μια δικαιολογία και φύγε! Είναι προτιμότερο…

4. Αστεία που δεν καταλαβαίνει: Λοιπόν το λέμε τώρα μπας και το συνειδητοποιήσουν και οι άντρες, οι οποίοι το κάνουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από εμάς! Δεν ενδιαφέρει κανέναν το μεθύσι που έκανες πριν 3 χρόνια στην Αντίπαρο με αποτέλεσμα να βρεθείς στην Πάρο! Όσο γέλιο κι αν σου προκαλεί εσένα αυτό, για τον άλλο είναι απλώς μία άχρηστη πληροφορία γιατί δεν ξέρει ούτε την παρέα σου ούτε και τι στο καλό είχε συμβεί! Ασε λοιπόν τις πραγματικά άχρηστες ιστορίες και μίλα για κάτι στο οποίο θα μπορεί να συμμετάσχει και εκείνος γιατί πιστέψέ μας, κάποια στιγμή το στόμα πιάνεται από το ψεύτικο μειδίαμα!

5. Action: Τελικά σoυ άρεσε τόσο πολύ και θέλεις οπωσδήποτε να τον ξαναδείς; Οι περισσότεροι άντρες δεν κάνουν αμέσως την κίνησή τους ακόμα και να γουστάρουν! Οπότε πολύ πιθανό, αν φυσικά του αρέσες κι εσύ, να περιμένει καμιά βδομάδα ίσως και παραπάνω για να επικοινωνήσει για να μη φανεί λιγούρης ή απελπισμένος! Αν εσύ δεν μπορείς να περιμένεις, και είσαι προετοιμασμένη ακόμα και για την απόρριψη μπορείς ωραιότατα να επικοινωνήσεις! Δεν είπαμε αμέσως αφού χωριστείτε, αλλά 3 μερούλες μετά μπορείς να το κάνεις το τηλεφωνηματάκι σου.

Πηγή:www.queen.gr

Απάντηση