Νέα στοιχεία για κλοπή σε κυλικείο σχολείου της Βέροιας και πωλητή -μαϊμού

Συνέχεια στην ενημέρωση για δύο υποθέσεις κλοπής στην περιοχή της Ημαθίας δίνει η Αστυνομία και συγκεκριμένα, για την περίπτωση κλοπής κυλικείου σε γυμνάσιο της Βέροιας και της περίπτωσης του 21χρονου που παρίστανε τον πωλητή και, με συνεργό του, αφαιρούσε ποσά από ηλικιωμένους).

Για τον 21χρονο “μαϊμού” πωλητή:
Από την περαιτέρω έρευνα–προανάκριση προέκυψε ότι ο 21χρονος, ενέχεται σε άλλη μία περίπτωση κλοπής. Συγκεκριμένα πρωινές ώρες τις 08-09-2015, πήγε στην οικία 78χρονου μαζί με συνεργό του σε χωριό των Σερρών και με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία, (υποδυόμενος τον πλανόδιο πωλητή και με τη μέθοδο της απασχόλησης), αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 545 ευρώ και διέφυγαν με όχημα όπου τους ανάμεναν συνεργοί τους. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σερρών.

Για την κλοπή στο κυλικείου του Γυμνασίου:
Από την περαιτέρω έρευνα–προανάκριση προέκυψε ότι ο 20χρονος δράστης μεσημεριανές ώρες τις 30-10-2015, διέρρηξε το κυλικείο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και προϊόντα συνολικής αξίας 70 ευρώ, σύμφωνα με την 55χρονη ιδιοκτήτρια. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Απάντηση