Ψαρόσουπα

Υλικά
Υλικά (Για 4 άτομα)
3 μέτρια κοκκινόψαρα
3 μέτριες σκορπίνες
2 ματσάκια σέλινο
4 πατάτες
4 καρότα
1 ντομάτα
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι

Γενικά
350 θερμίδες η μερίδα

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα, τοποθετείτε καθαρισμένα και ολόκληρα τα λαχανικά, τα καλύπτετε με νερό και τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν. Βάζετε από πάνω τα ψάρια καθαρισμένα και συνεχίζετε το μαγείρεμα με το σκεύος σκεπασμένο. Όταν ολοκληρωθεί, βγάζετε τα ψάρια, τα ξεψαχνίζετε και τα κρατάτε στην άκρη. Έπειτα, πολτοποιείτε τα λαχανικά και τα ξαναβάζετε στην κατσαρόλα. Πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και θυμάρι, προσθέτετε το ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Σερβίρετε το ψάρι μαζί με τη σούπα ή χωριστά.

Σύσταση
Βιταμίνες:
Α, Β, C, D, Ε Αλισίνη
Ασβέστιο
Ινουλίνη
Κάλιο
Μαγνήσιο
Νιασίνη
Πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας
Σίδηρο
Άμυλο
Φυλλικό οξύ
Φώσφορο
Ψευδάργυρο
ω-3 λιπαρά οξέα

Απάντηση