Στη Βέροια ο Κυριάκος Μητσοτάκης-‘Μεγάλωμα της παράταξης, ετήσιο συνέδριο και ανάπτυξη’ (βίντεο)

Μεγάλωμα της παράταξης, ετήσιο θεματικό συνέδριο, ανάπτυξη με προσέλκυση κεφαλαίων και άλλες προτάσεις για το μέλλον της παράταξης και του τόπου ανέπτυξε στην ομιλία του στη Βέροια, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πρωτεύουσα της Ημαθίας στα πλαίσια της προεκλογικής του καμπάνιας για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.
Αρχικά επισκέφτηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ημαθίας και στη συνέχεια μίλησε σε συγκέντρωση στο καφέ “Κόρη” του πολυχώρου Εληά.

Στην ομιλία του ο κ. Μιτσοτάκης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι η ανάπτυξη δε μπορεί να έρθει με ακραία φορολογία.
Υπογράμμισε ότι όποιος και να εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, από την επόμενη μέρα όλοι πρέπει να είναι “στρατιώτες” της παράταξης.
Κάλεσε τα μέλη του κόμματος σε μαζική προσέλευση στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του δεν παρέλειψε να ρίξει και μερικά “καρφιά”, λέγοντας ότι δε θα τολμούσε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος αν δεν είχε διατελέσει υπουργός…

Στην συγκεντρωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι πρώην βουλευτές Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Γεωργία Μπατσαρά και Μιχάλης Χαλκίδης και τοπικά στελέχη
ΠΗΓΗ VERIANET.GR

Απάντηση