8 τρικ για να δείχνεις όμορφη μέχρι το βράδυ Επειδή είναι βέβαιο ότι στη διάρκεια της μέρας δεν θα προλάβεις να πάρεις ανάσα, κάνε αυτές τις έξυπνες κινήσεις. Γκασιάμη Δήμητρα

Κινούμαστε καθημερινά σε τρελούς ρυθμούς. Πρωινά ξυπνήματα χωρίς χρόνο για επιμελημένο μακιγιάζ και σχολαστική περιποίηση, άπειρες ώρες καθ’ οδόν και meetings σε κλειστά γραφεία. Τώρα ακολουθούμε κάποια μικρά μυστικά που θα μας κάνουν να φαίνονται άψογες χωρίς υπερβολές.

1. Ταμπονάρουμε την ζώνη Τ με μια χαρτοπετσέτα.
Ακόμα κι αν κινούμαστε ασταμάτητα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας βρίσκουμε χρόνο για μια στάση στο αγαπημένο μας café. Δανειζόμαστε μια χαρτοπετσέτα του (ιδανικά σε καφέ χρώμα που ανακυκλώνεται) και απομακρύνουμε τη λιπαρότητα από τη ζώνη Τ ή οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου παρουσιάζεται.

2. Χρησιμοποιούμε πούδρα ή φον ντε τεν σε μορφή κρέμας για κάλυψη και ανανέωση.
Όσο κι αν έχουμε αδυναμία στο υγρό φον ντε τεν και την πούδρα σε μορφή σκόνης δεν είναι φόρμουλες που μπορούμε εύκολα να εφαρμόσουμε αν δεν βρισκόμαστε στο μπάνιο μας. Στο γραφείο ή στο αυτοκίνητο είναι πιο πρακτικό και εύκολο να φρεσκάρουμε την επιδερμίδα μας σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα με προϊόντα που έχουν πιο «σταθερή» μορφή.
Δοκιμάζουμε το Double Wear to Go Compact της Estee Lauder.

3. Δημιουργούμε smoky eye look με τα δάχτυλα σε 10 δευτερόλεπτα.
Για ένα ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα που είναι και το καλύτερο κάνουμε περίγραμμα με ένα μαύρο μολύβι στο πάνω και κάτω βλέφαρο και στη συνέχεια το «σβήνουμε» με τα δάχτυλα μας δημιουργώντας εφέ σκιάς. Δοκιμάζουμε το Super Liner Silkissime της L’ Oreal Paris

4. Εύκολο cat eye εφέ
Συνήθως πέφτουμε στην παγίδα του τέλειου cat eye look προσπαθώντας με σταθερό χέρι να δημιουργήσουμε την άψογη γραμμή με το άι λάινερ. Ο πιο εύκολος τρόπος όμως είναι να δημιουργήσουμε τελείες ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία προς την εσωτερική και πολύ κοντά στη φυσική γραμμή των βλεφάρων. Στη συνέχεια απλά τις ενώνουμε. Σαν παιχνίδι ζωγραφικής.

5. Έχουμε πάντα μαζί μας πούδρα μαλλιών.
Αν δεν θεωρούμε πρακτικό να χρησιμοποιούμε στο γραφείο dry shampoo υπάρχει πάντα η λύση της πούδρας. Την εφαρμόζουμε ακριβώς όπως και το ξηρό σαμπουάν σε στεγνά μαλλιά και αποκτούμε εύκολα όγκο στις ρίζες. Δοκιμάζουμε την Casual Sculpting Powder των Toni & Guy

6. Χρησιμοποιούμε κρέμα χεριών στα μαλλιά
Αν είμαστε εμμονικές με την ενυδάτωση έχουμε πάντα κρέμα χεριών στο γραφείο και την τσάντα μας. Την εφαρμόζουμε για να παραμείνουν τα χέρια μας απαλά. Τώρα απλώνουμε μικρή ποσότητα και στα μαλλιά μας για να μειώσουμε το φριζάρισμα και να αποκτήσουν ωραίο άρωμα.

7. Χρησιμοποιούμε μολύβι χειλιών αντί για κραγιόν
Φυσικά πάντα υπάρχει ένα τουλάχιστον κραγιόν στο νεσεσέρ μας αλλά για τις γυναίκες που δεν έχουν χρόνο στη διάθεση τους τα μολύβια χειλιών κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη. Μπορούμε να κάνουμε το περίγραμμα χωρίς καθρέφτη ακολουθώντας τη φυσική γραμμή των χειλιών και στη συνέχεια να τα γεμίσουμε. Μεγάλο πλεονέκτημα: το χρώμα παραμείνει αναλλοίωτο όλη την ημέρα. Δοκιμάζουμε τα μολύβια χειλιών Soft Line Waterproof Lip Pencil της Radiant

8. Χρησιμοποιούμε τη μάσκαρα τόσο για τις βλεφαρίδες όσο και για τα φρύδια.
Με μια διάφανη μάσκαρα μπορούμε να χαρίσουμε μήκος στις βλεφαρίδες μας και παράλληλα να περιποιηθούμε τα φρύδια μας. Καφέ ή μαύρη μπορούμε να εφαρμόσουμε στα φρύδια μόνο αν είναι πολύ σκούρα.

Απάντηση