Στοιχηματικός Χαμός στο ίσιωμα: 100% στις επιτυχίες

Καλησπέρα φίλοι και φίλες από την ομάδα του NBA sports Bet. Με 5/5 συνεχίσαμε τα προγνωστικά μας.
       Πιο αναλυτικά είχαμε τη νίκη των Grizllies απέναντι στους Nets με τους γηπεδούχους να ξεκινάνε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο να ρίχνουν το ρυθμό τους. Παρόλαυτά το -3.5 της επιλογής μας ήρθε εύκολα. Στο δεύτερο παιχνίδι είχαμε τους Golden State Warriors να κερδίζουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τους N.O.Pelicans με τον Stephen Carry να κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο και να γυρνάει μόνος του κυριολεκτικά το παιχνίδι στο τρίτο δωδεκάλεπτο σκοράροντας 28 πόντους. Εύκολη επικράτηση και για τους Πολεμιστές με το +3.5 της επιλογής μας να έρχεται εύκολα. Στο τρίτο μας παιχνίδι, οι Clippers δυσκολεύτηκαν απέναντι στους δυνατούς φέτος Kings αλλά τα κατάφεραν και πήραν τη νίκη με τη διαφορά που επιλέξαμε στο -2.5 να μας καλύπτει απόλυτα. ( 3/3 )

 

 

       Στα συνολικά σκορ ομάδων είχαμε ως πρώτη επιλογή το γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι των Wizards με τους ανανεωμένους Knicks. Μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση με το over της επιλογής μας να επιβεβαιώνεται. Στη δεύτερή μας επιλογή είχαμε το under στο ματς των Blazers με τους Suns. Πιο χαμηλό σκορ από το πρώτο τους παιχνίδι με νικητές και πάλι τους Suns. Σωστή η επιλογή μας και εδώ. ( 2/2 )

 

Ελπίζουμε να σας στείλαμε και εσάς ταμείο για ακόμα μία φορά. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και αναμένουμε και τα δικά σας κερδισμένα δελτία. Μείνετε συντονισμένοι για τα σημερινά μας προγνωστικά.

Απάντηση