Βούιξε η πιάτσα για το Βέροια – Ολυμπιακός!

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και στην πόλη της Ημαθίας το κρατάνε κρυφό καμάρι…

Πώς και πώς περιμένουν όλοι το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Βέροια, με την τοπική ομάδα, καθώς έχει πολύπλευρο ενδιαφέρον…

Από τη μία να δούμε πώς θα παίξουν οι “ερυθρόλευκοι” μετά τη μέτρια εμφάνιση εναντίον του Πλατανιά, στο Κύπελλο, αλλά και λίγο πριν από το μεγάλο παιχνίδι με την Ντιναμό, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Ένα παιχνίδι που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει τη συνέχεια του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που έχει ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, καθώς έχει βουίξει ο τόπος στη Βέροια σήμερα, ότι θέλουν πολύ τη νίκη!

Όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για όσα θα επακολουθήσουν!

Γιατί μία νίκη επί του Ολυμπιακού, που θα του σταματήσει το αήττητο σερί δηλαδή, θα έχει επικοινωνιακό αντίκτυπο, αλλά και… θετικό πρόσημο τόσο στον Γ.Χ. και τον Βρύζα, όσο και σε δύο – τρεις παίκτες της Βέροιας που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ!

Αυτόματα θα ανεβάσουν όλοι τις μετοχές τους και ειδικά οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που σας λέμε…

Γιατί δεν είναι μόνο ο Αμπντούν που είναι υποψήφιος να πάει στην Τούμπα, είτε τον Γενάρη είτε το ερχόμενο καλοκαίρι…

Νίκη εναντίον του Ολυμπιακού και καλή εμφάνιση, σημαίνει αυτόματα άνοδος των μετοχών στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο. Τόσο για ποδοσφαιριστές, όσο και για προπονητή και τεχνικό διευθυντή.

Και, όπως κυριαρχεί στο ρεπορτάζ, θα τα δώσουν όλα εναντίον του Ολυμπιακού στο γήπεδο για να πάρουν το τρίποντο, καθώς είναι πολύ πιθανό με νίκη και καλή εμφάνιση, να εξασφαλίσουν μία καλή μεταγραφή…

Απάντηση