H super τροφή που βοηθά στην απώλεια λίπους από την κοιλιά!

Αυτή είναι η σούπερ τροφή που κάνει θαύματα καθώς διώχνει το λίπος από την κοιλιά και δίνει φοβερη ώθηση στον μεταβολισμό.

Μιλάμε για τα μούρα ή κάποιο είδος berries τα οποία καλό είναι να βάλεις στην καθημερινότητά σου. Δες γιατί…

Δίνουν ώθηση στον μεταβολισμό: Τα blueberries και τα rasberries περιέχουν συστατικά τα οποία βοηθούν στην επιτάχυνση του ρυθμού του μεταβολισμού.

Καταπολεμούν το λίπος της κοιλιάς: Ο αγαπημένος σου χυμός από blueberries αλλά και κάποιο είδος berries που μπορείς να βρεις σε φρέσκια μορφή είναι και νόστιμα και βοηθούν στη σωστή λειτουργεία του οργανισμού. Έρευνες έχουν δείξει πως μια διατροφή πλούσια σε blueberries ή άλλα berries μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που το σώμα σου αποθηκεύει και επεξεργάζεται τη ζάχαρη.

Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες: Είτε είναι φρέσκα είτε κατεψυγμενα, τα μούρα είναι τέλεια πηγή ινών οι οποίες ενισχύουν τη λειτουργεία της χώνεψης και βοηθούν στο να απαλλαγούμε από τα φουσκώματα. Αν δεν βρίσκεται μούρα ή berries, επιλέξτε τις φράουλες οι οποίες προσφέρουν 3 γρ. ινών ανά φλιτζάνι.

Έχουν λίγες θερμίδες: Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να φας ένα γρήγορο σνακ τα μούρα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τα πλύνεις και τα να τα φας. Τα blueberries έχουν 84 θερμίδες/φλιτζάνι, τα blackberries έχουν 62 θερμίδες/φλιτζάνι και τα rasberries 64 θερμίδες/φλιτζάνι.

Γράφτηκε από Αμαλία Βάγια

Απάντηση