Στοιχηματικός Χαμός στο ίσιωμα: Μαγικό Ξεκίνημα!

Μαγικό ξεκίνημα !!!!

       Καλησπέρα φίλοι μου, με το απόλυτο ξεκινήσαμε και φέτος τη σεζόν. 5/5 στις βασικές επιλογές μας και 2/3 από τον BoΜΒer.
       Πιο αναλυτικά στα παιχνίδια μας και στα προγνωστικά τουHandicap είχαμε την έκπληξη σε εισαγωγικά των Pistons στην Atlanta με το +15.5 της επιλογής μας να έρχεται πολύ εύκολα καθώς από το ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Detroit πάτησε γκάζι και ξέφυγε στο σκορ με τους γηπεδούχους να παλεύουν να μειώσουν τη διαφορά χωρίς αποτέλεσμα. Στο ντέρμπι της χθεσινής βραδιάς οι C.Bulls πήραν τελικά τη νίκη σε ένα πολύ δυνατό ματς. N.Mirotic και D.Rose έδειξαν πιο έτοιμοι απέναντι στους L.James και M.Williams με τον King James να σταματάει στους 25p. και να χάνει το κρίσιμο καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.  Αρκετό το +5.5 της επιλογής μας υπέρ της ομάδας του Σικάγο. Στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς είχαν εύκολο έργο οι Πρωταθλητές κερδίζοντας με 16 πόντους διαφορά τους πολλά υποσχόμενους N.O.Pelicans. Σε δαιμονιώδη κατάσταση ο S.Curry ο οποίος ξεκίνησε με 24 πόντους στην πρώτη περίοδο και τελείωσε τον αγώνα με 40. Σωστή η επιλογή μας και σε αυτή την αναμέτρηση στο -2.5 υπέρ των Warriors. (3/3)
       Στα Under – Over τώρα, τα πολλά άστοχα σουτ στο παιχνίδι των Hawks με τους Pistons οδήγησε την αναμέτρηση στο under. Σε αντίθεση με τα ξεσπάσματα και το γρήγορο ρυθμό στον αγώνα των Warriors με τους Pelicans όπου το σκορ ξέφυγε και δικαίωσε την επιλογή μας στο over. (2/2)
       Πολύ καλά πήγε και o BoΜΒer μας με στα χθεσινά ματς με το παιχνίδι στην Ατλάντα να τελειώνει ακριβώς στους 200 πόντους ( επιλογή το 191-200 ) και τους C.Bulls να κερδίζουν με 2 πόντους διαφορά ( επιλογή το 1-5 νίκη Bulls ). (2/3)
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και ελπίζουμε να σας στείλαμε για άλλη μια φορά ταμείο. Μείνετε συντονισμένοι για τα σημερινά μας προγνωστικά!!!
http://www.nbasportsbet.com/

Απάντηση