Οι… εύθραυστοι της Αγγλίας

H Αρσεναλ μετρά τις πληγές της μετά το ματς του Χίλμσπορο, αφού εκτός από τον αποκλεισμό σοκ είδε δυο παίκτες της να τραυματίζονται! Ο Τσάμπερλεϊν αποχώρησε στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Γουυόλκοτ στο 18′! Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα των Λονδρέζων και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας συγκαταλέγονται στους πιο… εύθραυστους. Πάμε να δούμε το άτυχο Top 5 των παικτών με τους περισσότερους τραυματισμούς!
Γουέιν Ρούνεϊ (34 διαφορετικοί τραυματισμοί)
Ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ, ο πιο ακριβοπληρωμένος Αγγλος έχει τραυματιστεί 34 φορές την τελευταία πενταετία, τις περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη στο Νησί. Το… μενού έχει τραυματισμό στη βουβωνική χώρα, στο γόνατο, στον αστράγαλο, ενώ το μεγαγαλύτερο διάστημα που έμεινε εκτός δράσης ήταν 32 ημέρες για έναν πρόβλημα στο γόνατο τον Αούγουστο του 2012!
Γκαμπριέλ Αγκμπονλαχόρ (32 διαφορετικοί τραυματισμοί)
Ατυχος, πολύ άτυχος… ο Αγκμπονλαχόρ. Το πρόγραμμά έχει πολλούς μικροτραυματισμούς την τελευταία πενταετία, αν και το πρόβλημα εστιάζεται στη βουβωνική χώρα. Επτά φορές έμεινε εκτός για τον συγκεκριμένο λόγο, ενώ το μεγαλύτερο διάστημα αποχής είναι στις 45 ημέρες!
Λορέν Κοσιελνί (30 διαφορετικοί τραυματισμοί)
Στην πρώτη τριάδα υπάρχει παίκτης της Αρσεναλ, ο Λορέν Κοσιελνί, με 30 διαφορετικούς τραυματισμούς στην πενταετία. Ο πιο άτυχος παίκτης των «Κανονιέρηδων», συνεπής στο απουσιολόγιο του Βενγκέρ και το σοβαρότερο πρόβλημα εντοπίζεται στη γάμπα…
Τζόνι Εβανς (29 διαφορετικοί τραυματισμοί)
Οι τραυματισμοί στάθηκαν εμπόδιο για μια πιο λαμπερή καριέρα. Αλλωστε, ήταν στους σοβαρότερους λόγους που είδε την πόρτα της εξόδου από το Ολντ Τράφορντ. Ο αστράγαλος τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά, επτά φορές έμεινε εκτός δράσης για το συγκεκριμένο πρόβλημα και το μεγαλύτερο διάστημα αποχής αγγίζει τις 70 ημέρες!

Comment here