Πως να φορέσεις τις μπότες πάνω από το γόνατο

Σε καθημερινή βάση οι μπότες πάνω από το γόνατο πως θα μπορούσαν να φορεθούν;

Είναι γεγονός πως όλα δείχνουν διαφορετικά σε ένα editorial μόδας ή σε ένα μοντέλο, από ότι στην καθημερινή πραγματικότητα.

Οι πανύψηλες εντυπωσιακές μπότες πάνω από το γόνατο στην πασαρέλα δείχνουν εντυπωσιακές. Με έναν τρόπο νωχελικό και τόσο αβίαστο, συνδυασμένες με μίνι και αέρινα maxi φορέματα.

Αναρωτιέστε όμως, πως θα μπορούσε να προσαρμοστεί ένα τέτοιο στυλ μπότας στην πραγματική ζωή. Εντάξει, είναι κάπως δύσκολη η επιτυχής μεταφοράς τους σε ρεαλιστικά δεδομένα. Παρόλα αυτά μια προσπάθεια την αξίζουν.

Αρκεί να βρούμε τα σωστά κομμάτια με τα οποία μπορείτε να τις φορέσετε και ανάλογα φυσικά με τον κάθε σωματότυπο.

Ψηλές γυναίκες:

Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι αναμφίβολα πιο εύκολο να φορεθούν από ψηλές γυναίκες. Τα ψηλά τους πόδια προφανώς και τις ευνοούν. Διαλέξτε λοιπόν ένα εύκολο πλεκτό φόρεμα σε ίσια γραμμή, αφήνοντας ένα μικρό κενό μεταξύ μπότας και φορέματος.

Γυναίκες με καμπύλες:

Οι καμπυλόγραμμες γυναίκες μπορούν να τις φορέσουν με σκουρόχρωμα παντελόνια, προκειμένου να δημιουργήσουν μια ενιαία εικόνα. Διαλέξετε ένα ζευγάρι που να χτυπά ακριβώς πάνω στο γόνατο, μαζί με ένα μαύρο κολάν ή σκούρο μπλε τζιν και ένα φαρδύ πουλόβερ. Διαφορετικά μια pencil φούστα αποδεικνύεται ιδανική επιλογή για πιο lady like εμφανίσεις. Η pencil φούστα χρειάζεται να χτυπά ακριβώς πάνω στο γόνατο.

Μικροσκοπικές γυναίκες:

Μην κρύβετε τα πόδια σας κάτω από maxi φορέματα που θα κοντύνουν και άλλο τη σιλουέτα σας. Μια μίνι φούστα θα αφήσει εκτεθειμένο ένα τμήμα του ποδιού σας παρουσιάζοντάς το πιο μακρύ. Το μυστικό είναι να αφήσετε ένα αρκετά μεγάλο κενό μεταξύ φούστας και μπότας. Διαφορετικά ένα πολύ στενό τζιν, χωρίς να καλύπτετε την περιφέρεια των γοφών θα κάνει την ίδια δουλειά.

Φορέστε τες με casual τρόπο:

Αν δεν θέλετε να δείξουν επάνω σας υπερβολικές, επιλέξτε μια πιο χαλαρή προσέγγιση. Μία κοντή φούστα συνδυασμένη με bomber jacket αυτομάτως θα κατεβάσει τους τόνους.

ΦΑΙΗ ΓΚΑΪΝΑ

Απάντηση