Μαλλιά που φριζάρουν; Δεν πάει ο νους σας τι κάνει η Jennifer Aniston! Η πιο εύκολη συμβουλή για να «δαμάσετε» τα ατίθασα μαλλιά σας δια στόματος του κομμωτή της!

Τι είναι το φριζάρισμα,το γνωρίζουμε- νομίζω όλες- πολύ καλά, το πόσο ενοχλητικό μπορεί να γίνει και το οτι μπορεί να μεταμορφώσει- με την κακή έννοια της λέξης- τα μαλλιά μας μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, το ανακαλύπτουμε κάθε φορά που βλέπουμε μικρές τριχούλες να αρχίζουν να «πετάνε»…

Την πιο εύκολη και απρόσμενη λύση στο πρόβλημά μας- που ειδικά τώρα το χειμώνα, το φαινόμενο του στατικού ηλεκτρισμού είναι σύνηθες- έρχεται να μας δώσει ο αγαπημένος κομμωτής της Jennifer Aniston, Chris McMillan
Ο Chris μίλησε, λοιπόν, στο περιοδικό Allure και μεταξύ άλλων αποκάλυψε: « Όταν μικρές τριχούλες αρχίζουν να «πετάνε» ή να φριζάρουν, θα πρέπει σε πρώτη φάση να βρείτε τον «ένοχο». Αν έχετε κατεστραμμένα μαλλιά από τη θερμότητα (χρήση εργαλείων hairstyling), εστιάστε στον τρόπο που θα πρέπει να στεγνώσετε τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε το πιστολάκι των μαλλιών σας κάθετα- προς τα κάτω- με τα μαλλιά σας, προκειμένου να τα «δαμάσετε»

Αν πάλι, τα μαλλιά σας αρχίζουν να είναι ατίθασα λόγω στατικού ηλεκτρισμού , τότε, αφού βάλετε ενυδατική κρέμα στο σώμα σας ή κρέμα προσώπου, περάστε τα χέρια στα μαλλιά σας και κυρίως στην κορυφή του κεφαλιού σας. Φυσικά, δε λέμε να βάλετε ένα τόνο, αλλά να αφήσετε σε πρώτη φάση να απορροφηθεί η μεγαλύτερη ποσότητα και έπειτα να ακουμπήσετε με τα χέρια σας τα μαλλιά σας.»
Κι αν αναρωτιέστε… εμείς ήδη το δοκιμάσαμε και πιάνει!

Πηγή:www.queen.gr

Απάντηση