Αναστασίου: Δύσκολο να μας κερδίσει κάποιος

Κλειστό ματς προβλέπει ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός του τριφυλλιού διακρίνει πως η ομάδα του παρουσιάζεται βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα -σε άμυνα και επίθεση-, εξ” ου και υπογραμμίζει ότι είναι δύσκολο για τον οποιοδήποτε να τη νικήσει, ενώ αναλύει λεπτομερώς τα δεδομένα του μεγάλου παιχνιδιού.
Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στην κάμερα της NOVA:
Για το ντέρμπι που περιμένει: «Θα είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ φέτος δείχνει να είναι διαφορετικός. Θα γίνει ένα ντέρμπι σε μία ωραία ατμόσφαιρα πιστεύω, αφού οι οπαδοί στη Τούμπα δημιουργούν ένα εντυπωσιακό περιβάλλον για τον ποδοσφαιριστή. Θα υπάρχει αρκετή πίεση αλλά πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι».
Για την αμυντική λειτουργία: «Η άμυνά μας δείχνει το δυνατό μας σημείο, αλλά και η επίθεσή μας είναι δυνατή, καθώς σκοράρουμε και δημιουργούμε φάσεις. Πρέπει να είμαστε σταθεροί και ισορροπημένοι και στα τελευταία ματς βγάζουμε φάσεις και ενέργεια και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».
Για το τι άλλαξε στην ομάδα στα τελευταία ματς: «Έχουμε ωριμάσει σαν ομάδα και είναι δύσκολο να μας κερδίσει κάποιος. Βάλαμε περισσότερο αμυντική σκέψη στο παιχνίδι, είναι και τα παιδιά που παίζουν στην άμυνα που έχουν κάποια στοιχεία τέτοια και φαίνεται από τα παιχνίδια μας καθώς έχουμε δεχτεί μόνο τρία γκολ και αυτά από στημένες φάσεις».
Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Θα κριθεί σίγουρα στην υπομονή και στην αξιοποίηση των ευκαιριών. Δεν πιστεύω ότι θα γίνουν πολλές φάσεις, αν και ο ΠΑΟΚ δημιουργεί τις περισσότερες τελικές από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης και τύχης».

Απάντηση