ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν μπορείς με τίποτα να οργανώσεις την ντουλάπα σου; 5 τέλειοι τρόποι που θα σε ξετρελάνουν!

Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις μια τάξη στη ντουλάπα σου; Σου έχουμε 5 μικρά κόλπα για να το πετύχεις…

#1. Μάζεψε τα χειμωνιάτικα
Για αρχή συγκέντρωσε όλα τα βαριά χειμερινά ρούχα και αποθήκευσε τα σε κούτες ώστε να αφήνουν χώρο στην ντουλάπα σου για τα καλοκαιρινά σου σύνολα. Επί τη ευκαιρία ξεφορτώσου και όλα τα ρούχα που δεν σου κάνουν ή έχεις βαρεθεί και δώρισε τα σε μία φίλη σου ή σε έναν οργανισμό!

#2. Κρέμασε τα φουλάρια σου
Χρησιμοποίησε τα κλίπς για τις κουρτίνες, για να κρεμάσεις τα φουλάρια και τα κασκόλ σου. Έτσι θα τα έχεις όλα τακτοποιημένα και εύκολα θα μπορείς να επιλέγεις πιο θες να φορέσεις.

#3. Κρέμασε τις τσάντες σου
Χρησιμοποίησε γάντζους για να κρεμάσεις και τις τσάντες σου στην ντουλάπα. Έτσι θα σου είναι πιο εύκολο να επιλέξεις αυτή που θα φορέσεις, ενώ παράλληλα θα τις διατηρείς σε καλύτερη κατάσταση αφού θα είναι κρεμασμένες ώστε να διατηρούν το σχήμα τους!

#4. Οργάνωσε τις κρεμάστρες σου
Για να μειώσεις τον χώρο που καταλαμβάνουν τα κρεμασμένα ρούχα στην ντουλάπα, δοκίμασε να κρεμάσεις τη μία κρεμάστρα από την άλλη χρησιμοποιώντας το ανοιχτήρι από ένα κουτάκι αναψυκτικού όπως βλέπεις στην εικόνα.

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να κρεμάς τα ρούχα σου συνδυαστικά, π.χ. το φόρεμά σου με τη ζακέτα που σου αρέσει να το συνδυάζεις και να γλιτώνεις έτσι χρόνο την ώρα που ετοιμάζεσαι!

#5. Τακτοποίησε τα παπούτσια σου
Βάλε ανά ζευγάρι τα παπούτσια σου στην παπουτσοθήκη και τοποθέτησε τα καλύτερα αντιδιαμετρικά. Έτσι θα πιάνουν λιγότερο χώρο και θα γλιτώνεις και χρόνο το πρωί ψάχνοντας το αριστερό παπούτσι από τα αθλητικά σου!

Απάντηση