Τέλειο μείγμα για να δώσει γεύση και άρωμα στα φαγητά

Υλικά:

4 μεγάλα κρεμμύδια
2 κεφάλια σκόρδα
1/2 φλ. ελαιόλαδο
1/2 μάτσο μαιντανό
1/4 μάτσο άνηθο
1/4 μάτσο δυόσμο
1/4 μάτσο θυμάρι
1/4 μάτσο ρίγανη
λίγο δεντρολίβανο
πιπέρι, αλάτι, κι ότι άλλο θέλετε(π.χ. κουρκουμά και 2-3 σπόρους μπαχάρι)


Εκτέλεση 

Χτυπάμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα στο μπλέντερ, ρίχνουμε το λάδι και ξαναχτυπάμε, έπειτα όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε καλά να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Βάζουμε σε βαζάκια, καλύπτουμε με λάδι και είναι έτοιμα να μπουν στο ψυγείο. Όποτε θέλουμε παίρνουμε μια κουταλιά, προσέχουμε να είναι το μείγμα πάντα καλυμμένο με λάδι…

 

ΠΗΓΗ: ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ/ΗΔΕΣ

Απάντηση