ΑΡΘΡΑΓΥΝΑΙΚΑΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΛΑΧΑΝΟΠΙΤΑ Η ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΗ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑ
Χόρτα της αρεσκείας μας τα οποια κοβουμε σε μικρα κομάτια
Άνηθο
Κρεμμυδι φρέσκο
ρίγανη
αλάτι
κοκκινο πιππερι
τυρι φέτα (όσο θέλουμε)
αλάτι
1 αυγό

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΛΟ
2 1/2 ποτήρια αλευρι για όλες τις χρύσεις
2 1/2 ποτήρια αλευρι καλαμποκισιο για πίτες
1 πρόβειο γιαούρτι
1/2 κούπα λάδι
1 ποτήρι ξυνόγαλο
2 ποτήρια γάλα
(λίγο νερό αν χρειαστεί)
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεβουμε σε μία λεκανη όλα τα υλικά για τον χυλο. Λαδώνουμε το ταψί.Ρίχνουμε τον μισό χυλό. Αφου έχουμε τρίψει όλα τα υλικά για τα λαχανικά τα βάζουμε πάνω από τον χυλό στο ταψί.Προσθέτουμε και τον υπόλοιπο μισό χυλό.
Ρίχνουμε λίγο λάδι και ψήνουμε στις αντιστάσεις για μια ώρα περίπου.
Μπορείτε επίσης να τη σκεπάσετε με ακόμη ένα φύλλο.

ΠΗΓΗ: ioanninatimes.gr

Απάντηση