Το φθηνό drone που ξεπουλάει…αξίζει και με το παραπάνω!

Τα τελευταία χρόνια η μανία με τα drones έχει επηρεάσει τους πάντες ανεξάρτητα από την ηλικία και την επαγγελματική δραστηριότητα. Όμως τα πολύ καλά drone είναι ιδιαίτερα ακριβά με αποτέλεσμα να είναι απρόσιτα για τον περισσότερο κόσμο!

Έτσι δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια μια κατηγορία φτηνών drones που όμως έχουν πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Αλλά ευτυχώς υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις που φυσικά ξεχωρίζουν και για αυτό το λόγο ξεπουλάνε.

Ένα από αυτά τα drones είναι το TIANQU XS809W και το καλύτερο είναι ότι κοστίζει κάτω από 50 ευρώ.

Το XS809W είναι ιδανικό για όσους θέλουν να παίξουν και να “μάθουν” με ένα φτηνό αλλά πολύ καλό drone που βασίστηκε σε ένα από τα top selling drones τo DJI Mavic.

Συγκεκριμένα είναι αρκετά γρήγορο (αν και επειδή είναι ελαφρύ χρειάζεται προσοχή σε δυνατό αέρα) αρκετά ανθεκτικό και πολύ σταθερό. Επιπλέον επειδή είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό και δεν λυγίζει εύκολα δεν υπάρχει φόβος να διαλυθεί από αρχάριους

Το Tianqu XS809W είναι εξοπλισμένο με κάμερα 2MP WiFi FPV. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε ότι βλέπει και η κάμερα του drone καθώς και να καταγράψετε και να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στο κινητό σας (όταν δεν υπάρχει κάρτα μνήμης στη συσκευή). Η κάμερα του δεν είναι εντυπωσιακή αλλά κάνει αρκετά καλά την δουλειά της.

Επιπλέον είναι μικρό και μπορείτε να το κουβαλήσετε εύκολα αφού διπλώνει και ζυγίζει ελάχιστα.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι φθηνό αλλά να έχει κάποιες βασικές δυνατότητες τότε το Tianqu XS809W είναι ιδανικό για εσάς.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 320 x 330 x 55 mm και 135 x 185 x 55 mm όταν διπλώνεται
Κινητήρες με έλικες 145mm 2 πτερυγίων
Ζυγίζει 160 γραμμάρια
Ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου 1 ώρα
Ο χρόνος πτήσης 10 λεπτά
Η απόσταση ελέγχου είναι περίπου 100 μέτρα

 

Πηγη: E-Radio.gr

Απάντηση