ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αποκλειστική Συνέντευξη της τραγουδίστριας Σίλιας Καψή που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision: Όλα χρειάζονται προσπάθεια και υπομονή (vid)

Αποκλειστική Συνέντευξη της τραγουδίστριας Σίλιας Καψή που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision: Όλα χρειάζονται προσπάθεια και υπομονή (vid)

Την Τρίτη 25 Ιουνίου, στο Café Momenti στην Αλεξάνδρεια, η ταλαντούχα τραγουδίστρια Σίλια Καψή που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision παραχώρησε συνέντευξη για λογαριασμό του Avena.gr στη δημοσιογράφο Δέσποινα Καρέκλα, καθώς και σε τρεις θαυμάστριές της: τη Μαρίλια Γιοβανόπουλου, τη Δήμητρα Γιοβανόπουλου και τη Χρύσα Καρέκλα.

Γεμάτη ενθουσιασμό που βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της -η γιαγιά της είναι από το Νησέλι Ημαθίας- η Σίλια μίλησε για την καλλιτεχνική της διαδρομή. Τόνισε ότι με πολλή προσπάθεια και δουλειά κατάφερε να ισορροπήσει ανάμεσα στο πάθος της για τη μουσική, το τραγούδι και τον χορό, και τις υποχρεώσεις της στο σχολείο. Υπογράμμισε ότι όταν κάποιος κυνηγάει κάτι και προσπαθεί σκληρά, μπορεί να το καταφέρει.

Η 17χρονη τραγουδίστρια μίλησε επίσης για την εμπειρία της στη Eurovision, όπου εκπροσώπησε την Κύπρο με το τραγούδι “Liar”, καταλαμβάνοντας την 15η θέση. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τόνισε ότι το αποτέλεσμα ήρθε μετά από σκληρή δουλειά τόσο της ίδιας όσο και ολόκληρης της ομάδας της. Μίλησε για το άγχος που ένιωσε, δεδομένου ότι τραγουδούσε για ολόκληρη την Ευρώπη και, κατ’ επέκταση, για κοινό από όλο τον κόσμο. Το τραγούδι “Liar” αναφέρεται στην ψεύτικη ζωή που πολλές φορές προβάλλουμε, κάτι με το οποίο η Σίλια δεν συμφωνεί, καθώς θέλει να είναι αληθινή.

Μεγαλωμένη στην Αυστραλία, η Σίλια έχει πολλούς φίλους εκεί που τη στηρίζουν και της έδωσαν την ψήφο τους, καθώς και την θετική τους ενέργεια. Παρακολουθεί διαδικτυακό σχολείο και την ερχόμενη χρονιά θα ολοκληρώσει τη σχολική της εκπαίδευση και έπειτα είναι έτοιμη να κυνηγήσει την καριέρα της και τα όνειρά της.

Το καλοκαίρι προγραμματίζει κάποιες εμφανίσεις, αλλά θέλει επίσης να κάνει διακοπές και να χαρεί τις ελληνικές ομορφιές με την οικογένειά της και τους φίλους της.

Το κοινό της Σίλιας είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδες και δεν ήταν λίγοι οι θαυμαστές που την προσέγγισαν για να της μιλήσουν και να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της. Η ίδια ήταν πολύ φιλική και προσιτή, διασκεδάζοντας με τους θαυμαστές της.

Επίσης, το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στον φούρνο με τα ξύλα, όπου συνομίλησε με τους θαυμαστές της, φωτογραφήθηκε και πέρασε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

 

Απάντηση