ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εγκαίνια Welcome Stores Τσιαπανίτης: Μια λαμπερή εκδήλωση που άνοιξε τις πόρτες του νέου καταστήματος ηλεκτρικών ειδών στη Βέροια (vid, photos)

Εγκαίνια Welcome Stores Τσιαπανίτης: Μια λαμπερή εκδήλωση που άνοιξε τις πόρτες του νέου καταστήματος ηλεκτρικών ειδών στη Βέροια (vid,)

 

Την Τρίτη 30 Απριλίου, η πόλη της Βέροιας φόρεσε τα γιορτινά της, υποδεχόμενη τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος ηλεκτρικών ειδών Welcome Stores Τσιαπανίτης, στην οδό Πιερίων 186. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Αγιασμό προσφέροντας μια στιγμή συγκέντρωσης και ευλογίας για το νέο κατάστημα και τους ανθρώπους που θα το επισκέπτονται.

Έπειτα, ακολούθησε  το εντυπωσιακό Event των Εγκαινίων, με πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε για να γιορτάσει αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον υπέροχο χώρο του καταστήματος και το ευρύ φάσμα των ηλεκτρικών ειδών καινοτομίας.

Η μέρα ολοκληρώθηκε με μια εντυπωσιακή κλήρωση πολλών και μεγάλων δώρων, που ανταμείβει την υποστήριξη του κοινού. Έτσι, η επιχείρηση Welcome Stores Τσιαπανίτης απέδειξε για μία ακόμη φορά τη δέσμευσή της να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, ενισχύοντας τη σχέση της με την τοπικη κοινωνία.

 

 

 

Απάντηση