ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΑΙΔΕΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο ΚΔΑΠ Παιδόπολις στον Λουτρό οι εγγραφές ξεκίνησαν και όλα είναι έτοιμα για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών (photo)

Ένας νέος χώρος για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών άνοιξε τις πύλες του στην περιοχή του Λουτρού Ημαθίας.

Το ΚΔΑΠ Παιδόπολις στεγάζεται σε ένα μεγάλο κτίριο, το οποίο τηρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας και λειτουργικότητας και διαθέτει επίσης την κατάλληλη λειτουργική υλικοτεχνική υποδομή και όλες τις πιστοποιήσεις των αρμόδιων φορέων.

Το ΚΔΑΠ Παιδόπολις φιλοδοξεί να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά 5-12 ετών που θα φιλοξενηθούν να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους, να εξελίξουν τη δημιουργικότητά τους και να ανακαλύψουν τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι.

Ακόμη, διαθέτει ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που είναι εξοπλισμένες κατάλληλα με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα μάθησης. Τα παιδιά που θα το επιλέξουν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δραστηριότητες που σχετίζονται με την φιλαναγνωσία, την μουσική,  τον κινηματογράφο, την ζωγραφική, τα καλλιτεχνικά, το πινγκ-πονγκ, την σχολική μελέτη, την επιστήμη, τα επιτραπέζια παιχνίδια, τον χορό, την μαγειρική και πολλές ακόμη δραστηριότητες προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα των παιδιών. Έτσι, θα αξιοποιήσουν εποικοδομητικά τον ελεύθερο τους χρόνο, θα ψυχαγωγηθούν, θα αποκτήσουν δεξιότητες, θα μάθουν με βιωματικό τρόπο και θα αναπτύξουν την κοινωνικότητά τους!

Οι εγγραφές για την χρονιά 2021 – 2022 έχουν ξεκινήσει! Για τα παιδιά μέσω ΕΣΠΑ είναι δωρεάν ενώ γίνονται δεκτά και παιδιά εκτός ΕΣΠΑ.

Εάν θέλεις και συ να γίνεις μέλος της παρέας του ΚΔΑΠ Παιδόπολις ενημερώσου καλώντας στα τηλέφωνα 23330 88091 ή στο 6986504284.

Υπεύθυνοι Χρύσα Τοπάλη και Παύλος Κολοθάς

Απάντηση