ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το καλοκαίρι κολυμπάμε άφοβα στη θάλασσα: Οι επιστήμονες αποκλείουν τη διάδοση του κορωνοϊού

Το καλοκαίρι κολυμπάμε άφοβα στη θάλασσα: Οι επιστήμονες αποκλείουν τη διάδοση του κορωνοϊού

Ο κορωνοϊος θα είναι ο φόβος και ο τρόμος του καλοκαιριού. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και είναι φυσικό οι πολίτες να αγωνιούν για το αν φέτος θα χαρούν τη θάλασσα.

Όπως δήλωσε στο ka-business.gr o λοιμωξιολόγος – καθηγητής παθολογίας του ΑΠΘ Παύλος Νικολαϊδης ”  .. .φυσικά και θα κάνουμε μπάνια φέτος αρκεί να τηρούμε τους κανόνες και οι οδηγίες φέτος δεν θέλουν συνωστισμούς. Μακριά από πολύ κόσμο. Κρατάτε αποστάσεις, τηρείτε τους κανόνες υγιεινής και μη φοβάστ娔

Ο καθηγητής ξεκαθαρίζει πως η δροσιστική βουτιά δεν είναι επικίνδυνη. “Ο ιός δεν μεταδίδεται από το νερό της Θάλασσας ούτε από το νερό της πισίνας. Απλά στη πισίνα θα πρέπει να γίνεται πιο συχνά η χλωρίωση”

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από τα άλλα ωστόσο όλοι μας θα κάνουμε τα μπάνια μας. Αρκεί όπως λένε οι γιατροί να κρατάμε τις αποστάσεις . Η ομπρέλα και η ξαπλώστρα μας πρέπει να απέχει τουλάχιστον δύο μέτρα από την άλλη.

Το στοίχημα  φέτος το καλοκαίρι είναι οι λουόμενοι να τηρήσουν τις κατάλληλες αποστάσεις ακόμη και στα beach bar. Εικόνες που βλέπουμε….ο ένας πάνω στον άλλον , ανήκουν στο παρελθόν.   Το καλοκαίρι του κορωνοϊού θέλει αποστάσεις και καθόλου συνωστισμό .

 

Απάντηση