ΔΙΕΘΝΗΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αναβλήθηκε η Εβδομάδα Μόδας του Λος Άντζελες

Αναβλήθηκαν η Εβδομάδα Μόδας του Λος Άντζελες και όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των μέτρων αποτροπής περαιτέρω εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι διοργανωτές της Εβδομάδας Μόδας του Λος Άντζελες που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου μέσω email ανακοίνωσαν ότι όλες οι επιδείξεις μόδας συλλογών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 στο Majestic Downtown και στο Petersen Automotive Museum ακυρώνονται.

“Αναβάλλουμε την Εβδομάδα Μόδας του Λος Άντζελες λόγω των συνεπειών του κορονοϊού, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των σχεδιαστών, των επισκεπτών και του προσωπικού μας είναι πρωταρχικής σημασίας. Όπως και πολλοί άλλοι οργανισμοί, θα προσπαθήσουμε να επανεκτιμήσουμε την κατάσταση, τις επόμενες εβδομάδες” ανέφερε εκπρόσωπος στο THR.

Η Εβδομάδα Μόδας του Λος Άντζελες διεξάγεται από το 2010 με τη στήριξη της δημοτικής αρχής και της πολιτείας της Καλιφόρνια σε μία προσπάθεια στήριξης της αναπτυσσόμενης κοινότητας καλλιτεχνών και σχεδιαστών που αποτελούν μέρος της πολιτιστικής αναγέννησης της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Παρά τις αναβολές εκδηλώσεων που ανακοινώνονται λόγω του κορονοϊού οι προετοιμασίες για τη Vegan Εβδομάδα Μόδας στο Λος Άντζελες που σχεδιάζεται για τις 3-4 Απριλίου συνεχίζουν κανονικά.

“Το κορυφαίο ηθικό κίνημα μόδας αποφάσισε ότι οι επιδείξεις συλλογών για το Φθινόπωρο 2020 πρέπει να διεξαχθούν” αναφέρεται σε δελτίο τύπου με τίτλο “Η Vegan Eβδομάδα Mόδας επιστρέφει στο Λος Άντζελες παρά τον κορονοϊό”.

Απάντηση