ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου η Δήμητρα Γαλάνη σε μια μοναδική συναυλία στη Βέροια.

H σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει ένα 2ωρο απολαυστικό πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Με την μαγική φωνή της να χρωματίζει κάθε στίχο και να αφηγείται τις πιο μεγάλες μας επιθυμίες, τα πιο μεγάλα μας όνειρα.

 

Καλεσμένος της στις παραστάσεις αυτές ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκοςπου γνωρίσαμε μέσα από τουςMinorProjectκαι με τον οποίο παρουσίασαν το 2017 το άλμπουμ “Το Βαλς των χαμένων μετά” σε στίχους Νίκου Μωραίτη. Δύο διαφορετικές φωνές “παντρεύονται” ιδανικά, ανεξάρτητα από τις χροιές τους, καθώς τις συνδέουν κοινά σημεία αναφοράς και μουσική παιδεία. Οι δυο τους ακούγονται σα να είναι “ένα” και κάπως έτσι θα ενωθούν και στην σκηνή παρουσιάζοντας ορισμένα από τα πιο ωραία τραγούδια τους αλλά και άλλα αγαπημένα και των δύο.. Ανάμεσα σ’αυτά, η «Εκδρομή» και το «Νερό», που έχουν ήδη αγαπηθεί και φιλοξενηθεί στα ραδιόφωνα της χώρας.

 

Στη συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται η Δήμητρα Γαλάνη τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα), ο Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

 

Οι συναυλίες της Δήμητρας Γαλάνη θα είναι και αυτό το καλοκαίριμελωδικές, γεμάτες με ιστορίες των Βαλς των χαμένων μετά και προσωπικές αφηγήσεις μιας ολόκληρης ζωής γεμάτη μουσική. Της ζωήςμιας μοναδικής ερμηνεύτριας και συνθέτριας, της Δήμητρας Γαλάνη.

 

 

INFO

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

Θέατρο Άλσους Μελίνα Μερκούρη

Βέροια

Ώρα Έναρξης: 21.00

Εισιτήρια:

Γενική είσοδος: 15€

Φοιτητικά / Μαθητικά / Ανέργων / Πολυτέκνων:  12€

Ticketservices.gr – Public

Στο χώρο τεχνών δήμου Βέροιας (Π.Μελά & Μπιζανίου, 2331078100)

Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο

Ουζερί “Στάσου Μύγδαλα”

Καφέ Μπρίκι

Απάντηση