ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Θέμης Αδαμαντίδης στον avena fm 977 και στο avena.gr: “Με υπομονή έρχεται η επιτυχία.”

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην κάμερα του avena fm 977 και του avena.gr και παραχώρησε στη Δέσποινα Καρέκλα μια συνέντευξη λίγο πριν βγει να τραγουδήσει στο VOICE LIVE CLUBBING στη Βέροια το Σάββατο 26/5.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης που μετρά χρόνια επιτυχίας νιώθει ικανοποίηση και χαρά όταν για άλλους καλλιτέχνες αποτελεί πρότυπο και πιστεύει ότι είναι καλό να υπάρχει αξιοκρατία όχι μόνο στο χώρο αυτό αλλά και σε όλους τους τομείς γιατί έτσι μπορεί κάποιος να γίνει καλύτερος.

Τόσο στα πρώτα του βήματα όσο και αργότερα είχε και έχει πρότυπα και σέβεται την ιστορία του καθενός κρατώντας στο μυαλό του τις καλύτερες στιγμές τους και το ανώτερο σημείο της επίδοσής τους.

Σημαντικοί τραγουδιστές για εκείνον που θαυμάζει και εκτιμά είναι ο Στράτος Διονυσίου, ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Γιάννης Πάριος και ο Αντώνης Ρέμος από τους νεότερους.

Η νύχτα τις περισσότερες φορές είναι για τους ανέμελους και για τους χαλαρούς. Την νύχτα κυκλοφορούν διαφορετικοί άνθρωποι, οι οποίοι βγαίνουν για να διασκεδάσουν και αλλάζουν διάθεση.

Σήμερα, το λαϊκό τραγούδι περνά κρίση. Οι σταθμοί προβάλλουν τραγούδια με ξενόφερτα στοιχεία που ταιριάζουν στο διεθνές άκουσμα . Η λύση είναι ο κόσμος, ο οποίος πρέπει να δείξει τις προτιμήσεις του. Όταν έρχεται η στιγμή της διασκέδασης ο κόσμος θέλει να ακούσει λαϊκά τραγούδια, τραγούδια που έχουν ουσία.

Οι καλλιτέχνες που έχουν εξασφαλίσει τα οικονομικά τους έχουν την πολυτέλεια  να το δουν από καλλιτεχνική οπτική γωνία. Όμως, αν κάποιος κυνηγά το χειροκρότημα και τη δόξα έρχεται και το χρήμα. Με υπομονή έρχεται η επιτυχία.

Μια επιτυχία δύσκολα αντικαθίσταται με μια άλλη επιτυχία γιατί ο κόσμος έχει αγαπήσει ένα τραγούδι και θέλει τον χρόνο του να ολοκληρώσει τον κύκλο του.

Απάντηση