ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Θανάσης Βασιλάκος στον avena fm 977 & στο avena.gr: “Δεν αντέχω την πίεση και θέλω να είμαι ξεκάθαρος και αληθινός.”

βασιλακος θανασης

Ο Θανάσης Βασιλάκος πριν τραγουδήσει στο ΘΕΜΑ LIVE STAGE το Σάββατο 21/4/2018 έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον avena fm 977 και στο avena.gr και μίλησε στη Δέσποινα Καρέκλα για όλα.

Το τραγούδι για εκείνον είναι το οξυγόνο του. Ξεκίνησε στα 19 του χρόνια στο μεγάλο σχολείο όπως το χαρακτήρισε στον “ΣΚΟΡΠΙΟ” και η πορεία του μέχρι σήμερα ήταν φυσιολογική αλλά συνάντησε και δυσκολίες.

Στην δουλειά του υπάρχει άγχος και ανασφάλεια και για να πετύχει κάποιος πρέπει να είναι προσεκτικός και να τα βρει με τον εαυτό του.

Αφορμή να ασχοληθεί με το τραγούδι ήταν μια σχολική γιορτή , στην οποία τραγούδησε, πήρε πολλά θετικά σχόλια και ένιωσε αποδεκτός από τους συμμαθητές του.

Αν δεν γινόταν τραγουδιστής θα γινόταν αθλητικογράφος.

Με το ραδιόφωνο ασχολείται το τελευταίο διάστημα κάνοντας εκπομπή και στο ραδιόφωνο της Κεντρικής Μακεδονίας στον avena fm 977 και στο avena.gr κάθε Δευτέρα 2 με 4 το μεσημέρι.

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις θέλει να είναι ξεκάθαρος , ευθύς και αληθινός.

Το ενδιαφέρον του σε μια κοπέλα που του αρέσει το εκφράζει με τα μάτια και πιστεύει ότι πολλές φορές τα λόγια δεν είναι αρκετά.

Όταν είναι σε σχέση δεν αντέχει την πίεση και θέλει τον χώρο του.

Ο σεβασμός είναι απαραίτητος στις σχέσεις του.

Καινούργιο τραγούδι θα έρθει πολύ σύντομα και ευελπιστεί πριν ξεκινήσει τις περιοδείες σε Ελλάδα, Αμερική και Αυστραλία.

 

Απάντηση