LIFESTYLEΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ραλλία Χρηστίδου στον avena 977 avena.gr: “Για να βρούμε τις ισορροπίες μας πρέπει να στρέψουμε τα φώτα στον εαυτό μας.”

Η Ραλλία Χρηστίδου μίλησε την Τρίτη 13/3/2018 στον avena 977 και στο avena.gr και παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Δέσποινα Καρέκλα και στην εκπομπή “ΑΝΩ ΚΑΤΩ”.

Η τραγουδίστρια και μουσικός πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά από δύο συνεχόμενες επιτυχίες ετοιμάζει καινούργια δισκογραφική δουλειά και σε λίγο καιρό θα ήθελε να κάνει ένα album από live παραστάσεις.

Αυτήν την περίοδο κάνει κάποιες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Λευκωσία και διασκεδάζει τον κόσμο όπως τόσο καλά ξέρει να κάνει.

Στο fame story, από όπου και την γνωρίσαμε, δήλωσε συμμετοχή γιατί ήθελε με κάποιο τρόπο να μπει στη δουλειά. Στόχος της ήταν μόνο η δουλειά της γι’ αυτό επέλεξε να κρατήσει μια αξιοπρεπή στάση.

Όσον αφορά το επάγγελμα του τραγουδιστή πιστεύει ότι είναι ένα παρεξηγημένο επάγγελμα και ότι σ’ αυτήν την χώρα είναι ό,τι δηλώνει ο καθένας. Συνεχίζει, τονίζοντας ότι για να γίνει κάποιος τραγουδιστής πρέπει να το αγαπάει πολύ και να έχει υπομονή και επιμονή, γιατί οι δυσκολίες που θα συναντήσει είναι πάρα πολλές.

Το επάγγελμα του τραγουδιστή όπως και πολλά άλλα επαγγέλματα έχουν χτυπηθεί πολύ από την κρίση και οι Έλληνες φαίνεται να διασκεδάζουν λιγότερο σαν να μην έχουν το δικαίωμα στη διασκέδαση.

Τον ρόλο του κριτή σε κάποιο talent show δεν τον απορρίπτει αφού μετά από 15 χρόνια στη δουλειά θεωρεί τον εαυτό της αντικειμενικό και δίκαιο.

Κατά την άποψή της δεν υπάρχει αξιοκρατία όχι μόνο στο επάγγελμα του τραγουδιστή αλλά σε όλες τις δουλειές. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλοί διαπρέπουν όταν φεύγουν από την Ελλάδα.

Φίλους καρδιακούς ως συναδέλφους δεν έχει αποκτήσει, έχει όμως καλούς φίλους συνεργάτες.

Μετά από τις δυσκολίες που πέρασε έχει βρει πλέον τις ισορροπίες της και συμβουλεύει σ’ αυτούς που περνάνε κάτι αντίστοιχο να βρουν τον τρόπο να στρέψουν τα φώτα στον εαυτό τους για να τον γνωρίσουν καλύτερα.

Η σύνθεση δεν είναι προτεραιότητά της πλέον καθώς δεν μπόρεσε να υλοποιήσει αυτό που είχε στο μυαλό της. Ξεχωρίζει, όμως, μια σπουδαία δουλειά, όταν είχε γράψει τη μουσική για μια ταινία μικρού μήκους animation, η οποία ξεχώρισε στο εξωτερικό στις 10 καλύτερες ταινίες ανάμεσα σε 200 χώρες παγκόσμια.

Το σπίτι της είναι το λιμάνι της και στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει, βλέπει μια ωραία ταινία και ασχολείται με τα κατοικίδια της.

 

Απάντηση