LIFESTYLEΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kωνσταντίνος Νάζης στον avena fm: “Το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε έναν άνθρωπο είναι το μυαλό.”

Tην Τρίτη (6/3/2018) ο Κωνσταντίνος Νάζης μίλησε στην εκπομπή “ΆΝΩ ΚΑΤΩ” και στη Δέσποινα Καρέκλα για λογαριασμό του avena fm και avena.gr.

Ο τραγουδιστής  έζησε μια ωραία εμπειρία στο X FAKTOR, από όπου και μας συστήθηκε για πρώτη φορά, φτάνοντας στην 4η θέση. Όντας τότε περίπου 16 χρονών δεν είχε τη δύναμη να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια του κ. Μουρατίδη. Παρόλα αυτά πιστεύει ότι τα αρνητικά σχόλια τον έκαναν καλύτερο καλλιτέχνη.

Μετά το X FAKTOR δεν δέχτηκε κάποια πρόταση από εκείνους τους ανθρώπους και προσπαθούσε να κάνει κάποια βήματα μόνος του, ως που τον ανακάλυψε μέσω YouTube ο Χριστόδουλος Σιγανός στον οποίο χρωστάει πάρα πολλά.

Ξεκίνησε από μικρή ηλικία να ασχολείται με το τραγούδι και ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα οφείλεται στην σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Η οικογένειά του και ειδικά ο πατέρα του ήταν πάντα δίπλα του και τον στήριζαν. Σίγουρα κάνει λάθη, όμως δεν μετανιώνει γι’ αυτά.

Όταν ήταν μικρός δούλευε στο super market του πατέρα του όμως αυτή η δουλειά δεν τον εξέφραζε. Ονειρευόταν να γίνει ή μπασκετμπολίστας ή τραγουδιστής και τελικά τον κέρδισε η αγάπη που είχε για την μουσική.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάζει σε έναν άνθρωπο είναι να μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του και τον ενδιαφέρει περισσότερο το μυαλό από την εμφάνιση.

Μετά από 10 χρόνια όταν πλέον θα είναι 34 χρονών θα ήθελε να είναι ήρεμος και να έχει κάνει πολλές επιτυχίες.

Το διάστημα που διανύει είναι αφιερωμένο σε περιοδείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Κωνσταντίνο Νάζη αφού η φίλη του Βανέσα Βαφοπούλου ήταν στο στούντιο για να τον ακούσει και να μιλήσουν και δια μικροφώνου.

 

Απάντηση