LIFESTYLEΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βασίλης Σιδέρης: “Οι εμπειρίες μου με οδήγησαν να κάνω σωστές επιλογές” και “σε talent show δεν θα πήγαινα σε κάποιο άλλο ριάλιτι μπορεί.”

Ο τραγουδιστής Βασίλης Σιδέρης βρέθηκε ζωντανά την Πέμπτη (1/3/2018) στο ράδιο avena και avena.gr και στην εκπομπή “ΑΝΩ ΚΑΤΩ” με τη Δέσποινα Καρέκλα.

Το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο “Ήρθες ξανά” σε στίχους Σπύρου Πέτρου και μουσική Ιορδάνη Παύλου τον έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα ενώ του επιφυλάσσονται καινούργια τραγούδια που θα είναι αποκλειστικά από τον Χριστόδουλο Σιγανό και τον Βαλεντίνο.

Η μουσική γι’αυτόν είναι τρόπος ζωής αφού ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία να παίζει μουσικά όργανα και να ηχογραφεί τραγούδια.

Κατά την γνώμη του για να πετύχει κάποιος και να ξεχωρίσει στον χώρο θα πρέπει να έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση, να επιλέγει σωστά τραγούδια, να προσπαθεί συνεχώς  και να είναι άνετος. Επίσης, δεν βλέπει ανταγωνιστικά τη δουλειά του.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι άντρες τραγουδιστές είναι περισσότεροι από τις γυναίκες τραγουδίστριες, διότι οι άντρες είναι πιο ανθεκτικοί ενώ οι γυναίκες έχουν άλλες ανάγκες.

Καλλιτέχνες όπως ο Κουρκούλης, ο Βέρτης, ο Παπάζογλου, ο Καζαντζίδης και ο Διονυσίου τον έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμο.

Τα social media τα χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό προωθώντας έτσι τη δουλεία του αλλά και κοινοποιώντας στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή.

Μέχρι να κλείσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά πέρασαν αρκετά χρονια. Όλο αυτό το διάστημα με υπομονή και αποκτώντας εμπειρίες οδηγήθηκε στις σωστές επιλογές.

Σήμερα δεν νομίζει να πήγαινε σε κάποιο talent show όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συμμετέχει σε κάποιο άλλο ριάλιτι.

Κάθε Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο τραγουδά στο μαγαζί “Δίχορδο” στην Κοζάνη.

Απάντηση