LIFESTYLEΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δέκα παιδιά ελληνικών τηλεοπτικών σειρών που μεγάλωσαν και άλλαξαν (Βίντεο)

Από τον Μανωλάκη του “Καφέ της Χαράς”, στον Γιαννάκη και το Θανάση από τη σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί” και τον Πέτρο τον γιο του διαχειριστή στην “Πολυκατοικία”, αυτά είναι τα παιδάκια που μεγαλούργησαν στις ελληνικές σειρές και… σήμερα μεγάλωσαν.

Μπορεί τα παιδιά στην ελληνική τηλεόραση να μην ήταν ανέκαθεν το δυνατό στοιχείο της ελληνικής μυθοπλασίας, ωστόσο υπήρξαν περιπτώσεις ανθρώπων που αποδείχτηκαν πολύ μεγάλα ταλέντα. Αν και υποψιαζόμαστε πως η επιτυχία ενός ηθοποιού και δη ενός παιδιού εξαρτάται από την παραγωγή και τον σκηνοθέτη, υπήρξαν ρόλοι που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία.

Για παράδειγμα το μικρό κοριτσάκι με τα εκφραστικά μάτια στο “Λένη” ή ο πληθωρικός και απολαυστικός Πέτρος, γιος του Μπαλαφούτη στην “Πολυκατοικία”. Από την άλλη, η σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί” στήριξε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της στην υποκριτική ικανότητα της Φίφης, του Θανάση και του Γιαννάκη.

Τα χρόνια όμως πέρασαν και καθώς τα τελευταία χρόνια οι παραγωγές όλο και λιγόστευαν, τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν. Η αλλαγή σε ορισμένες από τις περιπτώσεις που θα δείτε παρακάτω είναι θεαματική. Το κανάλι στο youtube Top 10 Greece, συγκέντρωσε δέκα παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης και πως είναι σήμερα.

ΠΗΓΗ:

Απάντηση