LIFESTYLEΑΡΘΡΑΓΥΝΑΙΚΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτός είναι ο Βεροιώτης που παντρεύεται η εκρηκτική Παναγιώταρου από το «My Style Rocks» !!! (PHOTOS)

Όσοι βλέπετε τη νέα εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ «My Style Rocks», σίγουρα θα ξέρετε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες, που έχει ξεχωρίσει για την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Την εκρηκτική ξανθιά καλλονή από την Τρίπολη ίσως κάποιοι τη θυμάστε και από την πολύ προχώ διαφήμιση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, που μάλιστα είχε διχάσει την κοινή γνώμη με τις δυοsexy αποκαλυπτικές νοσοκόμες. Ε, η ξανθιά ήταν η Αλεξάνδρα, που ντυμένη ως νοσοκόμα έστειλε πολλούς στα επείγοντα!

Κάποιοι ίσως την πετύχατε και ένα βράδυ στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, που με αφορμή το σούσουρο που προκάλεσε η διαφήμιση, την κάλεσε στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά». Σας θυμίζει κάτι το επίθετο; Η Αλεξάνδρα είναι δευτερανιψιά του Ηλία Παναγιώταρου, του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος είναι ξάδερφος του πατέρα της. Αν και όπως λένε στο χωριό, δεν έχουν ιδιαίτερους οικογενειακούς δεσμούς. Τώρα η Αλεξάνδρα, παράλληλα με το «My Style Rocks» ασχολείται και με τη μόδα, διατηρώντας ένα διαδικτυακό κατάστημα ρούχων.

Ξέρατε όμως ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ετοιμάζεται τον Ιούλιο να ντυθεί νυφούλα και μάλιστα στο πλευρό ενός νέου και ωραίου πλαστικού χειρουργού; Και όχι όποιον και όποιον, αλλά ένα δικό μας παιδί, τον βεροιώτη Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό και πήρε την απόφαση να ανέβει το καλοκαίρι τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως άλλωστε αποκάλυψε και η ίδια σε κάποιο επεισόδιο του «My Style Rocks». Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε το λαμπερό ζευγάρι στις σελίδες των lifestyle περιοδικών, αφού τόσο η εμφάνισή τους όσο και η ιδιότητά τους, τραβούν τους παπαράτσι που τους φωτογραφίζουν όπου τους πετύχουν.


Ο Αριστομένης από την πλευρά του, θεωρείται κορυφαίος στο είδος του, οι stars τον λατρεύουν και πολλοί είναι αυτοί που έχουν αφεθεί στα χέρια του. Όπως και η ίδια η Αλεξάνδρα, που έχει παραδεχθεί πως έχει υποβληθεί σε κάποιες μικροεπεμβάσεις στο πρόσωπο και στο στήθος. Η Αλεξάνδρα σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί κινητή διαφήμιση για τον μέλλοντα σύζυγο, καθώς η δουλειά που έχει κάνει πάνω της είναι φοβερή. Ο Αριστομένης επισκέπτεται συχνά τη Βέροια, όχι μόνο λόγω καταγωγής αλλά και γιατί πριν ένα χρόνο περίπου άνοιξε ιατρείο και στην πόλη μας.

ΠΗΓΗ: VERIOTIS.GR

Απάντηση