ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Ψησταριά «Φίνα-Κότα» στο Μακροχώρι Ημαθίας-Από ψητά της ώρας,μέχρι και φρέσκα θαλασσινά!

Στον απαιτητικό και άκρως ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης το «Φίνα Κότα» στο Μακροχώρι Ημαθίας (Αριστοτέλους 91) συνεχίζει να πρωταγωνιστεί προσφέροντας στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο απόλυτα οικογενειακό περιβάλλον!

Οι μοναδικές γεύσεις και το ατελείωτο πάθος για την ποιότητα και εξυπηρέτηση σας προσφέρουν πάντα στο τραπέζι σας τις μοναδικές γεύσεις από φρέσκα και αγνά υλικά ενώ η γρήγορη εξυπηρέτηση και η καθαριότητα έρχονται για να καλύψουν όλα τα γούστα!

Μπορεί το «Φίνα Κότα» να είναι γνωστό κυρίως για το εκλεκτής ποιότητας κοτόπουλο, αλλά οι επιλογές είναι πολλές και για κάθε γούστο.Οι πειραματισμοί είναι δεδομένοι στο «Φίνα Κότα» , κάτι που ενθουσιάζει τον κόσμο δείχνοντάς το σε καθημερινή βάση.

Ανεπανάληπτα πιάτα που κάνουν τη διαφορά σε γεύση, αλλά και εμφάνιση. Είναι ιδανικό για ένα υπέροχο γεύμα όποια ώρα και να το επιλέξεις και είναι σίγουρο πως θα μείνεις άφωνος με αυτό που θα δεις και ακόμη περισσότερο με αυτό που θα γευτείς.Στον κατάλογο του, πέρα από τις εξαιρετικές τιμές, θα βρεις και πολλές προτάσεις από χορταστικά πιάτα.

Φαγητό για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα που ποικίλει από κεμπάπ, σουβλάκια, πιάτα της ώρας έως θαλασσινά και λιχουδιές σαν της μαμάς!

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2331 043222

Απάντηση