ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Προσφορές και Κληρώσεις στο Κρεοπωλείο «MEAT HOUSE» στο Μακροχώρι Ημαθίας

Το Κρεοπωλείο «MEAT HOUSE» του Διονύση Κυριμκύρογλου στο Μακροχώρι Ημαθίας είναι ένα σύγχρονο κρεοπωλείο με πρότυπες προδιαγραφές, εξαιρετικά προϊόντα και μοναδικές υπηρεσίες.

Κλασικές, αλλά και πρωτότυπες δημιουργίες με κρέας που ετοιμάζονται σε καθημερινή βάση, πάντα με φρέσκα λαχανικά & φρέσκα μυρωδικά.

Φροντίζει  να παρέχει στους πελάτες του άριστη ποιότητα επιλέγοντας τους καλύτερους προμηθευτές και συνεργάτες και ελέγχοντας την ποιότητα των κρεάτων του.

Πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά εργαλεία, στο κρεοπωλείο «MEAT HOUSE»  θα βρείτε ποικιλία κρεάτων που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Άριστη ποιότητα, ζεστή εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές είναι τα τρία υλικά που θα «βρείτε» στο κρεοπωλείο «MEAT HOUSE» στο Μακροχώρι Ημαθίας (Αριστοτέλους 54).

Να υπενθυμίσουμε στους φίλους καταναλωτές ότι τρέχει και ο διαγωνισμός του καταστήματος με δώρο ένα Αρνί προσφορά του καταστήματος.Με αγορά άνω των 5 ευρώ μην ξεχάσετε να ζητήσετε το κουπόνι που θα σας βάλει στην κλήρωση της Μ.Τετάρτης και ώρα 19:00μ.μ,η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του καταστήματος παρουσία εκπροσώπων από το ράδιο ΑVENA.

Τηλέφωνο:2331041300 – what’ up 6973759387

 

Απάντηση