Κίνηση ανθρωπιάς από τη Βασίλισσα του Βορρά σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ.Θεόφιλο Κορωνά

Σύμβαση για την  δωρεά τροφίμων στο Δήμο Βέροιας κατά την περίοδο των εορτών υπέγραψαν 28 Δεκεμβρίου ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού Θεόφιλος Κορωνάς και οι εκπρόσωποι του Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ, με σκοπό την ενίσχυση της δομής του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Βέροιας , για την ανακούφιση πολλών  οικογενειών του Δήμου που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα αναγκαία για τη διαβίωσή τους .

Ο αντιδήμαρχος κ. Θεόφιλος Κορωνάς , με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης ανέφερε : «Ευχαριστούμε θερμά το  Ποδοσφαιρικό Σωματείο  ΒΕΡΟΙΑ για την προσφορά του. Με την κίνηση αυτή από πλευράς της ομάδας ,  ενώνουμε στην πράξη τις δυνάμεις μας,  σε μία κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης στον Δήμο μας  . Εμείς με την σειρά μας θα φροντίσουμε  για την άμεση  διάθεση των τροφίμων στους ωφελούμενους δημότες του κοινωνικού παντοπωλείου  , δίνοντας προτεραιότητα στις μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες , νοικοκυριά χωρίς εισοδήματα και πολίτες που έχουν πληγεί από την ανεργία».

Οι εκπρόσωποι της ομάδας , αφού συνεχάρησαν τον Αντιδήμαρχο , για την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων προς όφελος των αδύναμων πολιτών , πρόσθεσαν: «Είναι καθήκον μας που υλοποιούμε ως σύλλογος την δράση αυτή για την ανακούφιση εκατοντάδων οικογενειών του Δήμου μας που μαστίζονται από την κρίση».

Απάντηση