ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Κίνηση ανθρωπιάς από τη Βασίλισσα του Βορρά σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ.Θεόφιλο Κορωνά

Σύμβαση για την  δωρεά τροφίμων στο Δήμο Βέροιας κατά την περίοδο των εορτών υπέγραψαν 28 Δεκεμβρίου ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού Θεόφιλος Κορωνάς και οι εκπρόσωποι του Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ, με σκοπό την ενίσχυση της δομής του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Βέροιας , για την ανακούφιση πολλών  οικογενειών του Δήμου που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα αναγκαία για τη διαβίωσή τους .

Ο αντιδήμαρχος κ. Θεόφιλος Κορωνάς , με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης ανέφερε : «Ευχαριστούμε θερμά το  Ποδοσφαιρικό Σωματείο  ΒΕΡΟΙΑ για την προσφορά του. Με την κίνηση αυτή από πλευράς της ομάδας ,  ενώνουμε στην πράξη τις δυνάμεις μας,  σε μία κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης στον Δήμο μας  . Εμείς με την σειρά μας θα φροντίσουμε  για την άμεση  διάθεση των τροφίμων στους ωφελούμενους δημότες του κοινωνικού παντοπωλείου  , δίνοντας προτεραιότητα στις μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες , νοικοκυριά χωρίς εισοδήματα και πολίτες που έχουν πληγεί από την ανεργία».

Οι εκπρόσωποι της ομάδας , αφού συνεχάρησαν τον Αντιδήμαρχο , για την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων προς όφελος των αδύναμων πολιτών , πρόσθεσαν: «Είναι καθήκον μας που υλοποιούμε ως σύλλογος την δράση αυτή για την ανακούφιση εκατοντάδων οικογενειών του Δήμου μας που μαστίζονται από την κρίση».

Απάντηση