ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Νεκροτομείο Αθηνών: Δραματικές στιγμές για τους συγγενείς των νεκρών από τη φωτιά στο Μάτι

Δραματικές αφηγήσεις: Πατέρας μιλά για τον γιο του που θεωρείται αγνοούμενος αλλά είδαν ότι πνίγηκε – Εγγονή με τη γιαγιά της έπεσαν στη θάλασσα για να γλιτώσουν από τις φλόγες, όμως 4,5 ώρες μετά μόνο η μία από τις δύο βγήκε ζωντανή – Δείτε βίντεο

Δραματικές εικόνες εξελίσσονται στο νεκροτομείο Αθηνών στο Γουδί, όπου προσέρχονται οι συγγενείς των νεκρών και των αγνοουμένων από την πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Ανατολική Αττική. Από το πρωι στο νεκροτομείο Αθηνών έχουν μεταφερθεί 12 σοροί από το νεκροτομείο Σχιστού,  μεταξύ των οποίων και της 13χρονης που έπεσε στα βράχια.

Κάποια στιγμή, άγνωστο πότε, αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία της ταυτοποίησης με τη μέθοδο του dna. Η μέθοδος αυτή θα ακολουθηθεί στο σύνολο των σορών, καθώς οι περισσότερες δεν είναι αναγνωρίσιμες, αλλά και για να εξαλειφθεί η πιθανότητα του λάθους.

Το πρωί έφτασε στο νεκροτομείο Αθηνών η μητέρα του 12χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου που αγνοείται, μαζί με το θείο, τον παππού και τη γιαγιά του, προκειμένου να δώσει δείγμα dna, καθώς και του 25χρονου Βίκτωρα Μίχα, που αγνοείται, αλλά οπως δήλωσε ο πατέρας του, ο νεαρός έχει πνιγεί.

Πώς γνωρίζει ο κ. Μίχας ότι ο γιος του -ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα missingpeople σαν αγνοούμενος- είναι νεκρός; Όπως εξήγησε στους δημοσιογράφους, ενημερώθηκε από φίλους του γιου του κι άλλα πρόσωπα που έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν από τη φωτιά στο Μάτι ότι το παλικάρι του πνίγηκε…

 

Απάντηση