ΑΘΛΗΤΙΚΑ

VOLLEY LIFE: Σαχτούρης, δημοσιογράφος Ο.Σ.Φ.Π.” Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει μια έκπληξη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ” (vid)

Στην εκπομπή VOLLEY LIFE την Τρίτη 22 Νοεμβρίου ήταν ο δημοσιογράφος του redaroume.gr και του Ολυμπιακού Παύλος Σαχτούρης.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος είπε, πως πρόκειται για ένα πρωτάθλημα 10 ομάδων που δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και προσπαθούν για την επίτευξη των στόχων τους. Μάλιστα, η φετινή χρονιά έχει την ιδιαιτερότητα τρεις ελληνικές ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) να συμμετέχουν στο Challenge Cup και μπορεί να βρεθούν και αντίπαλες, γεγονός που πυροδοτεί με ενδιαφέρον την εξέλιξη και τους στόχους και των τριών ομάδων.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πάντοτε στοχεύει στη νίκη και στην κατάκτηση των τίτλων, όπως συμβαίνει και φέτος. Ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι του Σαββάτου που θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό θα επιζητήσει την νίκη μέσα στον Άγιο Θωμά όχι μόνο για να αποκτήσει ένα μεγαλύτερο βαθμολογικό πλεονέκτημα αλλά και ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό σε κατάσταση μεγαλύτερης εσωστρέφειας μετά τις επιτυχίες στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και μετά την ήττα από τον Μίλωνα και του χαμένου βαθμού από τον Άθλο Ορεστιάδας.

Κλείνοντας αποκάλυψε πως ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι ετοιμάζει μια έκπληξη παρουσιάζοντας ενδεχομένως κάτι διαφορετικό στην αναμέτρηση του Σαββάτου, το οποίο δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής και πιθανά να αλλάξει και την εικόνα του αγώνα.

 

 

 

Απάντηση