ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Λεωνίδας Ξανθόπουλος Γενικός Αρχηγός Φίλιππου Βέροιας: Τα δύσκολα παιχνίδια για μας είναι πρόκληση

Λεωνίδας Ξανθόπουλος Γενικός Αρχηγός Φίλιππου Βέροιας: Τα δύσκολα παιχνίδια για μας είναι πρόκληση

Ο Γενικός Αρχηγός του Φίλιππου Βέροιας Λεωνίδας Ξανθόπουλος ήταν καλεσμένος στην πρώτη αθλητική εκπομπή που ασχολείται αποκλειστικά με το βόλεϊ, στην εκπομπή ”Volley Life” του ράδιο Web Tv Avena 97,7, που ξεκίνησε το βράδυ στις 9μμ την Παρασκευή 5/2 και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα και  ευχήθηκε τα καλύτερα για την νέα εκπομπή.

Ο κύριος Ξανθόπουλος έπεσε μέσα στην πρόβλεψή του όπως άλλωστε και τις προηγούμενες φορές, λέγοντας πως το παιχνίδι  Φίλιππος Βέροιας – Μίλων θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Από το παιχνίδι  κρατάει την νίκη και την θετική αντίδραση της ομάδας που σε δύσκολες στιγμές η λογική και η ανωτερότητα κάποιων παικτών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Δεν θεωρεί ως “Γολγοθά” τα 4 επόμενα παιχνίδια (Φοίνικας Σύρου, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) αλλά ως μια θετική δοκιμασία όπου μέσα από αυτήν η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι η ομάδα ήρθε για να μείνει εννοώντας φυσικά την άνοδο της στην Α κατηγορία, την παραμονή της και τη διάκρισή της στη Volley League.

Απάντηση