Τι χρειαζόμαστε:
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 6 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακωμένα
- 1 μπαγκέτα ψωμί
Πώς το κάνουμε:
- Κόψτε την μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες, χωρίς όμως να φτάνετε μέχρι κάτω και να χωρίζει τελείως το ψωμί.
- Ανακατέψτε καλά το βούτυρο με το σκόρδο. Απλώστε το μείγμα ανάμεσα στις φέτες της μπαγκέτας, τυλίξτε τη μπαγκέτα σε αλουμινόχαρτο και βάλτε τη σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°.
- Ψήστε τη μέχρι να είναι πολύ ζεστή, περίπου 20′.
Απάντηση