Αυλωνίτου : Κατασκευασμένα τα στοιχεία που παρουσίασε ο Πανούσης

«Τα στοιχεία που παρουσίασε ο Πανούσης είναι κατασκευασμένα και θα αποδειχθεί στα δικαστήρια. Όποιος έχει στη κατοχή του αυτά τα στοιχεία διαπράττει βαρύ ποινικό αδίκημα γιατί ανήκουν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και πρέπει να λογοδοτήσει αυτός που τα περιφέρει στα κανάλια. Πρέπει να μάθουμε ποιος πήρε αυτά τα στοιχεία και τα κράτησε στο σπίτι του», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, στην εκπομπή του Mega «Ανατροπή» με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.
Από την πλευρά της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή τόνισε πως μπροστά σε όλες αυτές τις αποκαλύψεις πρέπει: «να πάρει θέση ο πρωθυπουργός. Το θέμα είναι βαθιά πολιτικό. Ο κ. Πανούσης είπε πως για όλα αυτά είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό. Σε αυτές τις ηχογραφήσεις ακούγονται ανατριχιαστικά πράγματα».
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη η οποία σημείωσε πως: «δεν είναι δυνατόν να λέμε πως ο Πανούσης αλλοίωσε στοιχεία. Για ποιόν λόγο να κάνει κάτι τέτοιο; Για να πουλήσει περισσότερα βιβλία; Από την άλλη πλευρά ο κ. Λάμπρου ήταν δίπλα στον πρωθυπουργό στις φυλακές Διαβατών. Ο πρωθυπουργός επιλέγει τους ανθρώπους που είναι δίπλα του. Επίσης ο διοικητής της ΕΥΠ είναι επιλογή του κ. Τσίπρα. Αν αυτές τις αποκαλύψεις ο Πανούσης τις είχε κάνει πριν τις εκλογές τότε θα λέγαμε πως ήθελε να βλάψει την κυβέρνηση. Κατά τη γνώμη μου πάντως τότε έπρεπε να κάνει αυτές τις καταγγελίες. Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και η κυβέρνηση αντιδρά με 24 ώρες καθυστέρηση προκειμένου πρώτα να μετράει τις αντιδράσεις. Ας μας ενημερώσει κάποιος επιτέλους αν ο ρόλος του κ. Λάμπρου είναι θεσμικός».

Απάντηση