Για την συμμετοχή του παλαιστικού συλλόγου ”ΗΜΑΘΙΩΝΑ στο διεθνές τουρνουά, προς τιμή του Ολυμπιονίκη Σεραφήμ Μπαρζάκωφ (αλλά και στην κόρη του που χάθηκε πολύ νωρίς), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5/11 στην πόλη Πετρίτση της Βουλγαρίας, μίλησαν οι προπονητές του συλλόγου Μπάμπης Κουκλίδης και Νεκτάριος Σαββίδης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” την Τρίτη 8/11.
Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι προπονητές για την προσπάθεια των αθλητών αλλά και από τα αποτελέσματα μιας και από τους 4 που συμμετείχαν οι δύο μπήκαν στα μετάλλια(Αργυρό Ο Θωμάς Παπασταματίου και χάλκινο Κώστας Παπασταματίου)
Ακόμη οι προπονητές αναφέρθηκαν στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Λάρισα στις 25/11 και στο διεθνές τουρνουά στις 4/12 στην Σερβία.
Δείτε τι είπαν.

Απάντηση