Το αερόστατο της ΔΕΘ στην Βέροια (φωτό και βίντεο)

Μια μοναδική ευκαιρία είχαν να δουν από κοντά όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Βέροιας και να απολαύσουν μια μικρή σχετικά αλλά ενδιαφέρουσα «πτήση» με το αερόστατο της ΔΕΘ το οποίο βρέθηκε στην πλατεία Ωρολογίου.

Όπως ήταν φυσικό προσέλκυσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Όσοι επισκέφτηκαν τα αερόστατα, εκτός από ενημερωτικό υλικό για  την 81η ΔΕΘ, είχαν τη δυνατότητα να μπουν σε κλήρωση με δώρο δωρεάν πτήση με αερόστατο.

Στην κληρωτίδα για την πτήση μπήκαν πολλά ονόματα αλλά τελικά την εμπειρία την απέκτησαν οι περισσότεροι αφού βρέθηκαν πολλοί «τολμηροί».

Πρώτος μάλιστα έδωσε το «σύνθημα ο Δήμαρχος Βέροιας μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη και τον Διευθύνονταν Σύμβουλο της ΔΕΘ Κυριάκο Ποζρικίδη.

Μιλώντας ο Διευθύνων Σϋμβουλος της ΔΕΘ αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία με τα αερόστατα, ευχαρίστησε τον κόσμο της Βέροιας για την υποδοχή και το αγκάλιασμα και κάλεσε όλους να επισκεφτεί τη φετινή διεθνή έκθεση όπου μεταξύ άλλων θα καταγραφεί και το βραβείο Guiness με το μεγαλύτερο ομάλ.

image1 main_1473097421_2044608 main_1473097543_9071738 main_1473097548_1783527

Verianet News

Οι δηλώσεις του κ. Ποζρικίδη στο βίντεο του ρεπορτάζ.

Απάντηση