ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το La Primavera Fine Italian Cuisine μας ταξιδεύει από την Βέροια στην καρδιά της Ιταλίας!

Όταν ακούς για ιταλική κουζίνα, ο νους σου κατευθείαν πηγαίνει σε πλούσιες μακαρονάδες και πίτσες. Και όχι άδικα, αφού αυτά αποτελούν μερικά από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά πιάτα σε όλο τον κόσμο.

Η γαστρονομία, ωστόσο, των Ιταλών έχει μεγαλύτερη γκάμα απ, ό,τι νομίζεις! Το κοινό σημείο βέβαια όλων είναι η υπεροχή στη γεύση, η απλότητα της παρασκευής, αλλά και η αγνότητα των υλικών. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα εξαιρετικά τυριά, το αρωματικό ελαιόλαδο, το εκλεκτό ρύζι, τα ζυμαρικά al dente και το πάντρεμα της γνώριμης μυρωδιάς του σκόρδου, του βασιλικού και της ρίγανης με τη ζεστή σάλτσα ντομάτας.

Στο La Primavera Fine Italian Cuisine, λοιπόν,σας δίνουμε την δυνατότητα να απολαύσετε μερικά μόνο (γιατί είναι πολλά) από τα παραδοσιακά πιάτα της ιταλικής γαστρονομίας ταξιδεύοντας σας νοερά στην πανέμορφη γειτονική χώρα…

Αυθεντικές παραδοσιακές ιταλικές προτάσεις από το La Primavera Fine Italian Cuisine για να απολαύσετε στον ζεστό φιλόξενο χώρο του.

Ένας πολύ όμορφος χώρος στο κέντρο της Βέροιας, όπου μπορείτε να απολαύσετε ζυμαρικά με διάφορες ιταλικές σάλτσες και πάντα σε πολύ καλές τιμές.

Μία πολύ καλή επιλογή για όσους εργάζονται στο κέντρο και θέλουν κάτι γρήγορο και ποιοτικό. Μπορείτε να απολαύσετε τη μακαρονάδα σας είτε στο κατάστημα είτε να την πάρετε για το σπίτι.

Ακόμα το La Primavera Fine Italian Cuisine διαθέτει και ειδικές προσφορές τις οποίες μπορείτε φυσικά να εκμεταλλευτείτε.

Καθημερινά από τις 13:00 – 18:00

Όλες οι Πίτσες 6,00€
Όλες οι Μακαρονάδες 5,00€

τώρα &  #Delivery 13:00 – 24:00
☎️ 2331021555

Ελιάς 1, στο κέντρο της Βέροιας

 

Απάντηση