ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μπαντώλας Απόστολος:«Η Ημαθία με τη δίκη σας στήριξη, μπορεί να έχει μια θέση στη Βουλή των Ελλήνων”

Η ώρα της Λύσης στο αδιέξοδο που οδήγησαν τη χώρα μας οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, έφτασε. Η Ημαθία με τη δίκη σας στήριξη, μπορεί να έχει μια θέση στη Βουλή των Ελλήνων. Όχι για την καρέκλα, αλλά για να έχουμε τη δική μας “φωνή” μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να παλέψουμε για τα συμφέροντα του τόπου μας και της πατρίδας μας. Ο κόσμος πλέον έχει κουραστεί απ’ τις υποσχέσεις και τα ωραία λόγια των “μεγάλων” κομμάτων.

Έδωσαν τις εξετάσεις τους και απέτυχαν παταγωδώς. Οδήγησαν τη χώρα σε οικονομικό αδιέξοδο, συνάνθρωποί μας έχασαν τα σπίτια τους, ο γεωργικός και κτηνοτροφικός τομέας επήλθε σε μαρασμό, παρέδωσαν άνευ όρων και χωρίς καμία ντροπή το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς και όλα αυτά στο βωμό των μνημονίων και στην εξυπηρέτηση συμφερόντων, βαπτίζοντας την αποτυχία τους “ανάπτυξη” και “επενδύσεις”. Ξεπούλησαν την πατρίδα μας σταδιακά όλα αυτά τα χρόνια, έδιωξαν στο εξωτερικό τα πιο λαμπρά μυαλά της χώρας μας, αναγκάζοντας τα Ελληνόπουλα να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον εκτός Ελλάδας. Έρχονται τώρα και ζητάνε πάλι την ψήφο σας για να σώσουν την χώρα που οι ίδιοι τους βούλιαξαν.

Δεν χρειαζόμαστε άλλους δήθεν σωτήρες. Η απόφαση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης στο νομό Ημαθίας για να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μου και της πατρίδας μου, αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και ταυτόχρονα μέγιστη ευθύνη.

Ζητώ τη στήριξή σας ώστε στις 7 Ιουλίου να βάλουμε ένα τέλος στην προδοσία της χώρας μας και να κάνουμε μια καινούργια αρχή με υπευθυνότητα, σωστό προγραμματισμό και πάνω απ’ όλα με αγάπη για την Ελλάδα.

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση Μπαντώλας Απόστολος-Αντώνιος Υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης νομού Ημαθίας.

Απάντηση