ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

ΑΣ Γιαννιτσά:O Τίμος Καβακάς στην τεχνική ηγεσία

Τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ανακοίνωσαν οι διοικούντες της ομάδας.

Ο λόγος για τον Τίμο Καβακά που θα αναλάβει το δύσκολο έργο ώστε η ομάδα των   Γιαννιτσών να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Μεγάλο προπονητικό όνομα στον ΑΣ Γιαννιτσά
Όπως είχε ενημερώσει ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ένα ηχηρό προπονητικά όνομα με θητεία στην Super League.
Ο νέος τεχνικός ακούει στο όνομα Τίμος Καβακάς ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο νομό Πέλλας, αφού ξεκίνησε την πλούσια προπονητική του καριέρα από τον Αετό Σκύδρας, ενώ πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε ομάδες όπως Λάρισα, Λαμία, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Βέροια, Πλατανιάς, Τρίκαλα, Καλλονή, Ολυμπιακό Βόλου κ.α.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος προπονητής του ΑΣ Γιαννιτσά, μεταξύ άλλων είπε: «Ήρθα στην ομάδα των Γιαννιτσών σε μια καινούρια αλλά φιλόδοξη ομάδα γιατί ο τρόπος που με πλησίασε και μου μίλησε ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης με έπεισε ότι με θέλει στην ομάδα και πιστεύει σε εμένα. Από τις κουβέντες με τον πρόεδρο διαπίστωσα έναν έντιμο ποδοσφαιρικά άνθρωπο. Πιστεύω, ερχόμενος στην ομάδα, να πετύχουμε τους στόχους της».

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση